Лікар Ревматолог Панін Артем Валерійович на Doc.ua

Відгуки про Панін Артем Валерійович

Панін Артем Валерійович лікар-ревматолог вищої категорії. Також він має дві додаткові спеціальності - ультразвукова діагностика і клінічна імунологія. Є автором 20 наукових робіт, серед яких і 1 монографія.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 73 відгуки

Любов 26 Березень 2026
Ми дуже задоволені візитом до лікаря. Лікар дуже уважний, розсудливий, вислухав, надав рекомендації що потрібно зробити, призначив лікування. Лікар кваліфікований, відчувається що гарний лікар
Ольга 25 Березень 2026
Дуже вдячна лікарю за уважність і професіоналізм. Все пояснив зрозуміло, дав корисні рекомендації. Після візиту почувалася впевнено і спокійно — консультація справді допомогла
Володимир 11 Березень 2026
Олександр 05 Березень 2026
На візиті в лікаря все було чудово.
Валерій 11 Лютий 2026
Олексій 24 Листопад 2025
Візит пройшов добре. Дякую.
Світлана 15 Листопад 2025
Валентин 07 Серпень 2025
Лікар відповів на всі питання, прийом сподобався
Оксана 03 Липень 2025
Все чудово було я задоволена дякую
Катерина 31 Березень 2025
Лікаря ми знаємо давно і були у лікаря не перший раз, завжди шукаємо де лікар працює і йдемо в клініку заради лікаря. Лікар дуже професійний! Раніше лікар встановив нам правильний діагноз, всі лікарі не могли встановити діагноз. Лікар знайшов причину, призначив нам правильні аналізи, щоб виявити серйозне захворювання. У лікаря спостерігаємо і надалі. Лікарем дуже задоволені
Показати ще 10 Відгукиautorenew