Лікар Алерголог, Імунолог, Педіатр Бастаногова Ольга  Вазгенівна на Doc.ua

Відгуки про Бастаногова Ольга Вазгенівна

Ольга Вазгенівна – лікар-педіатр, алерголог, імунолог, організатор охорони здоров'я з багаторічним досвідом роботи. Є медичним директором. Приймає дітей від народження до 18 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих хвороб, алергічних та імунних порушень. Займається профілактикою, вакцинацією та веденням пацієнтів з хронічними захворюваннями. Має навички організації медичної допомоги та управління закладами охорони здоров’я.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 38 відгуків

Ольга 30 Квітень 2026
Яна 29 Квітень 2026
Анастасія 10 Квітень 2026
Лікарка фахівець своєї справи. Ми у неї постаріємось вже багато років, тому звертаємось тільки до неї.
Максим 27 Березень 2026
Дуже гарна лікарка, надала консультацію дуже добре.
Тетяна 19 Березень 2026
Лікар уважний, добре оглянув дитину, назначив всі аналізи. На повторному прийомі лікар ознайомилася з результатами аналізів, назначила лікування. Прийом пройшов чудово
Тетяна 04 Березень 2026
Дуже вдячна, задоволена лікарем. Це найкращий лікар, який нам попадався на нашому шляху.
Олена 27 Лютий 2026
Дуже комфортно пройшов візит. Дякую.
Вікторія 19 Лютий 2026
Лікар уважно вислухала, подивилась історію захворювання дитини, послухала, дала рекомендації, призначила ліки, здали аналізи. Плануємо звернутись до лікаря на повторний прийом, ми задоволені
Поліна 15 Січень 2026
Лікар дуже ввічлива, толерантна, дуже гарно все розповіла, дала консультацію, розказала що потрібно робити. Прийом сподобався
Анна 07 Січень 2026
Мені все сподобалася на візиті. Лікарка взагалі сподобалася, дуже багато часу приділила нам, все розповіла, все пояснила, ми коли вийшли, в нас вже не було питань, нам все детально пояснила. Ми дуже задоволені цим лікарем.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Полтава