Надання допомоги при:
Має сучасні підходи в лікуванні:
Проводить консервативне лікування:
Шановні пацієнти!
Для тих, хто проходить лікування після госпіталізації або страждає на хронічні захворювання, ми пропонуємо професійний супровід наших неврологів і кардіолога. Це допоможе своєчасно передбачити та попередити можливі загострення, що дозволить уникнути повторної госпіталізації.
Первинний прийом обов'язково проводиться очно в нашій клініці, де лікарі зможуть провести повне обстеження, перевірити рефлекси, чутливість тощо. Після цього пацієнт переходить на дистанційний патронаж.
Дистанційний патронаж пацієнта - це, перш за все, можливість регулярно надавати своєму лікарю інформацію про стан здоров'я, щоб своєчасно коригувати призначення при тривалому лікуванні.Крім піклування про пацієнта, це ще й контроль того, що пацієнт правильно виконує всі призначення, дозволяє мінімізувати ускладнення чи побічні ефекти.Не чекаючи поки пацієнт прийде на плановий огляд щомісяця або сам повернеться з погіршенням.Тому пацієнт буде задоволений роботою лікаря більше.
Як це працює:
Формат: онлайн-чат у Viber/Telegram.
Кількість: до 2-х повідомлень на день.
Час: з 9:00 до 20:00.
Вартість послуг:
*Якщо протягом місяця пацієнт не використовує всі можливості патронажу, кошти не повертаються, але на наступний місяць діє знижка 50%!