Одеса
Лікар Психолог, Психотерапевт Северин Світлана Миколаївна на Doc.ua

Северин Світлана Миколаївна

Мене звати Світлана, я дипломований психолог та психотерапевт у навчанні. Обираю для себе гештальт підхід і продовжую розвиток у цьому напрямку. Гештальт підхід я обираю тому що він дозволяє розглянути особистість цілісно, досліджуючи і емоційну частину, і когнітивну, і тілесну. Мета моєї роботи не у досягненнях і не в спробах змінити клієнта, а у допомозі помічати себе: свої потреби, переживання. У знаходженні ресурсу та внутрішніх опор, у прийнятті себе та свого темпу життя. Гештальт про тут і зараз, про почуття та потреби. В роботі я уважна та чуттєва, йду за клієнтом, віддаю перевагу спокійному та повільному темпу у роботі. Турбуюсь за комфорт, розумію та приймаю "ні" клієнта, та не заглиблююсь без згоди. На власному досвіді розумію, як важливо враховувати кордони іншої людини. Я впевнена, що підтримка та прийняття без оцінки і засудження творить диво.
Відгуків
  • НАГТУ, 2 ступінь гештальт терапевта, в процесі навчання
  • Навчальний курс "Робота з залежними в гештальт підході" 64 годин
  • Тренінг "Превенція суїциду в громадах" 12 годин
  • Спецкурс "Психіатрія для психологів" 30 годин
  • Курс підготовки консультантів на Лінію психологічної підтримки ( Телефон Довіри) 48 теоретичних годин, 120 практичних
  • Спеціалізація "Тілесно-орієнтована психотерапія в гештальт підході",180 годин
Послуги
  • Психотерапія
  • Консультування

Захворювання, які лікує

• Працюю з такими запитами: самооцінка, невпевненість у собі, труднощі прийняття рішень, пошук себе, сенсу життя, міжособистісні проблеми, сімейні відносини, емоційне вигоряння, апатія, вибудовування особистих кордонів, самотність, сором, вина, тривожність, залежність.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса