Одеса
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург, Ендоскопіст Дегтяренко Сергій Петрович на Doc.ua

Відгуки про Дегтяренко Сергій Петрович

Сергій Петрович професіонал в області проктології та хірургічних операціях при захворюваннях, в тому числі онкологічних, товстої і прямої кишки. Доктор захистив кандидатську дисертацію, має 1 патент і є автором 25 наукових статей. Брав участь у всіх з'їздах онкологів і колопроктологів України і в деяких був доповідачем.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 276 відгуків

Катерина 18 Вересень 2024
Лікар був дуже приємним, він вислухав мене, всі проблеми, провів огляд, пояснив що сталось зі мною та чому, виписав лікування, насправді не дуже дороге, сказав, що в майбутньому, в разі потреби, я можу напряму йому телефонувати
Світлана 15 Серпень 2024
 Лікар відповів на всі мої питання, дав направлення на діагностики, тому я задоволена його прийомом. Планую звернутися до лікаря на повторний прийом після необхідних діагностик
Владислав 30 Липень 2024
Прийняв вчасно, добре усе пояснив.
Валерія 23 Липень 2024
Швидко, чітко й по ділу.
Ірина 01 Липень 2024
Первинний прийом пройшов добре, наразі плапную надалі спілкування з лікарем і лікування.
Володимир 10 Червень 2024
Грамотный врач. Все прошло хорошо
Леонід 01 Травень 2024
Дуже уважний лікар, пояснив, роз'яснив, вислухав, наразі задоволений, а як, далі буде видно.
Тетяна 17 Квітень 2024
Прийом сподобався, лікар зрозуміло все пояснив, я задоволена візитом до лікаря
Анонім 12 Квітень 2024
Грамотний лікар, все мені пояснив, дякую.
Александр 11 Квітень 2024
Хороший прием, доктор отзывчивый, хорошо все объяснил, визитом к доктору доволен
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу