Провідний хірург клініки, лікар вищої категорії. Досвід роботи за фахом понад 34 років. Основна спеціалізація – флебологія. Одинадцятирічний досвід застосування лазера при варикозній хворобі нижніх кінцівок. Більше 2500 виконаних операцій за цією технологією.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 59 відгуків
Сергей 06 Лютий 2025
Мне очень понравился комплексный подход. У меня были слабые признаки и небольшие жалобы, доктор сделал УЗИ, порекомендовал мне курс лечения, который на данный момент меня полностью устраивает. Прием понравился
Ірина 24 Січень 2025
Візит пройшов добре, все було гаразд. Лікар знає свою роботу, немає абсолютно ніяких питань.
Дарія 21 Січень 2025
Дуже все сподобалося на цьому візиті. Лікар справжній експерт у своїй сфері, він мені все розказав те, що мені саме потрібно було знати. Добра була консультація.
Вікторія 27 Серпень 2024
Лікар все мені розповів, нічого лишнього не призначав, зміг розв'язати мою проблему. Мені сподобалась консультація лікаря.
Олена 08 Травень 2024
Дуже сподобався лікар, дуже уважний, скрупульозно ставиться до всіх деталей. Залишилася дуже задоволена тим, що незважаючи на дуже зручне розташування клініки я все-таки поїхала до нього на консультацію.
Леся 09 Квітень 2024
Лікар уважний, до лікаря йшла за рекомендаціями, прийом сподобався