Людмила Володимирівна лікар ендокринолог-дієтолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та профілактиці захворювань, пов'язаних з порушенням обміну речовин та гормонального фону на різних етапах складності. А також лікує - ожиріння, цукровий діабет, зоб, гіпотиреоз, гіпертиреоз, тиреотоксикоз та інші хвороби ендокринологічного профілю.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 31 відгук
Марина 02 Листопад 2024
На візиті все дуже сподобалося. Лікар прекрасний спеціаліст.
Любов 02 Листопад 2024
Лікар насправді дуже сподобався. Гарно та доступно все нам пояснила, стосовно нашої проблеми. Дійсно лікар дуже хороший спеціаліст, який чудово знає свою справу.
Олександра 26 Жовтень 2024
Лікар доволі класний спеціаліст та приємна людина. Піти до неї на візит, було найкращим моїм рішенням.
Ксения 26 Жовтень 2024
Володимир 01 Жовтень 2024
Лікар дуже сподобалася, візит пройшов чудово.
Кристина 27 Серпень 2024
Я задоволені лікарем. Все пройшло добре.
Олександра 17 Серпень 2024
Очень понравился доктор. Консультация длилась примерно час времени, доктор все рассказала, не назначала ничего лишнего, очень приятная в общении, тактичная, очень хорошие остались впечатления
Анастасія 03 Серпень 2024
Лікарка мені дуже сподобалася, дякую.
Вера 16 Липень 2024
Я болею давно и другие врачи не могли помочь. Я очень рада, что нашла такого доктора, очень внимательная, все необходимые обследования и лекарства назначила, я почувствовала себя другим человеком. Через месяц будет опять консультация, доктор будет меня вести, я очень довольна
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ганна 25 Червень 2024
Дуже гарний лікар, все уважно вислухала, дала гарні поради, прийом сподобався