Одеса
Лікар Психіатр, Психотерапевт Глухенький  Олексій  Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Глухенький Олексій Миколайович

Олексій Миколайович – лікар психіатр, психотерапевт. Приймає дорослих та дітей з 15 років. Здійснює консультативний прийом, сеанси індивідуальної психотерапії, призначення лікарських засобів. Лікує такі захворювання як, тривожно-фобічні розлади, панічні атаки, депресії, ДКР (обсесивно-компульсивний розлад), залежна поведінка, гострі та хронічні психотичні розлади.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки

Ненсі 07 Листопад 2024
Все було чудово.
Михаил 04 Листопад 2024
На мой взгляд, доктор очень опытный, могу сравнить с другими врачами у которых я был. Доктор дал полезные рекомендации, сеанс прошел хорошо, мне очень понравился визит к доктору
Вячеслав 17 Жовтень 2024
Я задоволений лікарем, прйиомом і клінікою, жодних зауважень. Дякую.
Евгения 09 Жовтень 2024
Доктор отличный специалист, профессионал своего дела, все внятно и понятно объясняет. Рекомендую
Ганна 19 Вересень 2024
задоволена. візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Дарина 12 Вересень 2024
Лікар мені дуже подобається, хороший спеціаліст. Не вперше уже відвідую цього лікаря, мене все влаштовує.
Олександра 23 Серпень 2024
Допоміг вирішити мою проблему та надав відповіді на запитання.
Направлено до клініки
Ірина 29 Липень 2024
Мабуть, це був не мій лікар, лікар мені не підійшов. Я в цьому дуже розчарована, бо вартість консультація не мала. Лікар весь час дивився на годинник який блимав, він мене відволікав. Я звернулася з одним запитом, по факту ніякої психологічної допомоги я не отримала. Лікар просто виписав препарати та на цьому наша консультація закінчилася. Від лікаря я вийшла в більш збудженому стані ніж я прийшла до нього
Каріна 22 Липень 2024
Лікар сподобався, дуже приємний, знає свою роботу, ми задоволені візитом до лікаря
Максим 17 Липень 2024
Врач отлично выполнил свою работу, был хорош в общении.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса