Лікар Психіатр, Психотерапевт Глухенький  Олексій  Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Глухенький Олексій Миколайович

Олексій Миколайович – лікар психіатр, психотерапевт. Приймає дорослих та дітей з 15 років. Здійснює консультативний прийом, сеанси індивідуальної психотерапії, призначення лікарських засобів. Лікує такі захворювання як, тривожно-фобічні розлади, панічні атаки, депресії, ДКР (обсесивно-компульсивний розлад), залежна поведінка, гострі та хронічні психотичні розлади.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 49 відгуків

Алина 08 Серпень 2025
Очень приятный специалист. С первого приема дал хороший совет, приятно пообщались, комфортный в общении человек. Поделился полезной литературой. Не могу не отметить отличный подход в виде вопросов и объяснений.
Ситуацію виправлено
Валерія 04 Серпень 2025
Бачила та читала дуже багато позитивних відгуків про Олексія Миколайовича, але нажаль це не мій лікар. Візит мені нічим не допоміг. Лікар дивився на смарт часи в себе на зап'ясті, слухав та не чув. Я йому розповідала, що мене бентежить та що зі мною коїться, а з усього сказаного він назначив пігулки для сну. Хоча говорила, що це в мене тільки декілька днів, а депресивний стан давно і що доходить до крайньої межі. В кінці розмови я підписала декілька документів, лікар спішив все закінчити адже був інший пацієнт, ніяких контактів, точного розуміння що робити далі немає Більше не звернусь. Від усієї душі не рекомендую, бо це погіршує стан
Глухенький Олексій Миколайович 08 Серпень 2025
Доброго дня, Валеріє Андріївно. Щиро дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що консультація не виправдала ваших очікувань і залишила неприємне враження. Ми цінуємо кожного пацієнта та прагнемо забезпечити високий рівень медичної допомоги. Лікар Глухенький Олексій Миколайович — досвідчений спеціаліст, і нам шкода, що ваше враження від візиту було негативним. Психіатрична допомога — чутлива сфера, і ефективність консультації залежить не лише від лікаря, але й від складності клінічної ситуації та індивідуального перебігу стану. Деякі запити дійсно потребують більше часу, ніж одна зустріч. Ми розуміємо, що питання медикаментозного лікування можуть викликати занепокоєння, тому завжди відкриті до додаткового обговорення. Ми готові запропонувати вам повторну консультацію — як із цим же фахівцем, так і з іншим спеціалістом за вашим бажанням. Нам важливо, щоб ви отримали підтримку та допомогу, яка буде вам комфортною та ефективною. Бажаємо вам якнайшвидшого покращення самопочуття.
Наталя 23 Липень 2025
 Я приятно удивлена, я раньше никогда не была у врачей подобного профиля, осталась безумно довольна. Планирую записаться к доктору на повторный прием
Руслан 22 Липень 2025
Андрій 16 Червень 2025
Класний дійсно лікар, хороший спеціаліст. Візит нормально пройшов.
Дмитро 11 Червень 2025
Всё отлично.
Кристина 10 Червень 2025
Марія 28 Травень 2025
Катерина 19 Травень 2025
На візиті все було дуже професійно, лікар зрозуміло усе зміг пояснити, все сподобалося.
Назар 08 Квітень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу