Лікар Проктолог, Хірург Кіріллова  Олександра  Федорівна на Doc.ua

Відгуки про Кіріллова Олександра Федорівна

Олександра Федорівна - лікар проктолог, хірург. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні проктологічних захворювань. Веде прийом дорослих та дітей з 16 років. Проводить консультативний прийом, латексне лігування, лазерну вапоризацію, дезартеризацію, FiLaC.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 39 відгуків

Дар'я 26 Червень 2026
Анастасія 24 Червень 2026
Каріна 16 Червень 2026
Все чудово було на візиті, дякую.
Роксолана 10 Червень 2026
Анна 06 Червень 2026
Чудовий лікар, прийом був зручний, все було дуже компетентно. Лікаря буду відвідувати ще
Юрий 03 Червень 2026
Очень хороший доктор, грамотный подход, объясняет каждый шаг, что для пациента очень важно, тем более что это специфическая специальность, где люди боятся идти на прием. Идти на прием к Александре Федоровне нестрашно. Доктор полностью все рассказывает, подробно комментирует каждое действие и объясняет для чего это надо и как себя вести. По результатам все хорошо и до мелочей рассказывает, объясняет  от чего, почему и для чего. Доктором мы очень довольны
Тетяна 18 Березень 2026
Я була всім задоволена на візиті. Дуже хороша кваліфікована лікарка, мені сподобалася, проконсультувала, назначила лікування.
Карина 23 Лютий 2026
Валентина 09 Лютий 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря. Гарне відношення до пацієнта, огляд пройшов добре, лікар мене проконсультувала. Все супер.
Галина 03 Лютий 2026
Олександра Федорівна дуже приємна і уважна людина, провела якісний огляд, проконсультувала по моїй проблемі. Мені візит сподобався.
Показати ще 10 Відгукиautorenew