Лікар Невролог, Педіатр Спіріна Олександра Василівна на Doc.ua

Відгуки про Спіріна Олександра Василівна

Лікар другої категорії
Доктор спеціалізується на неврології. Займається лікуванням патологій головного мозку і центральної нервової системи, а також порушень їх функцій
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 124 відгуки

Катерина 27 Квітень 2026
Дуже чудовий лікар Олександра Василівна мені сподобалось на консультації. Все пояснила перебувати в кабінеті було комфортно .Персонал також привітний все добре
Марина 23 Квітень 2026
17 Лютий 2026
Наталія 29 Січень 2026
Лікар Олександра Василівна надала нам рекомендації щодо лікування. Все було добре
Сніжана 14 Січень 2026
Нам все сподобалось, з лікарем давно знайомі. Лікар пунктуальний, знайшов підхід до дитини, відповів на всі питання. Ми отримали рекомендації з лікування, залишились хороші враження.
Влада 23 Грудень 2025
Всім дуже задоволені були на візиті. Лікар призначила лікування, все добре, все сподобалося. Дуже приємна лікарка, вже не вперше її відвідуємо. Дуже добре все пройшло.
Юлія 19 Грудень 2025
Консультація з даним спеціалістом пройшла на найвищому рівні. Александра Василівна чудова лікарка, назначила нам лікування, на разі, ми вирішили всі свої питання. Дуже дякуємо!
Аліна 15 Грудень 2025
Гарний лікар, нам все дуже сподобалося.
Альона 20 Жовтень 2025
Олена 15 Жовтень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11