Лікар Мамолог, УЗД-фахівець, Хірург Шитюк Володимир Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Шитюк Володимир Миколайович

Володимир Миколайович швидко знаходить підхід до пацієнтів, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань молочних залоз. Лікар проводить хірургічні маніпуляції і оперативні втручання. Дослідження стану внутрішніх органів, включаючи органи черевної порожнини (печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, селезінки та нирок, виявляючи різні патології та діагностувати такі стани, як камені в жовчному міхурі або нирках, запалення (холецистит, панкреатит), цироз печінки, утворення кіст), серце (стан серцевого м'яза, клапанів, камер серця, руху крові, виявлення різних патології, таких як вади серця, серцева недостатність, аритмії та ішемічна хвороба), щитоподібну залозу, молочні залози, сечовий міхур (процедура дозволяє оцінити розмір, форму та структуру сечового міхура, виявити наявність каменів, пухлин, запальних процесів (циститу) та інших патологій), мошонка (процедура дозволяє оцінити розміри, структуру та функціональність цих органів, виявити патологічні стани, такі як запалення, варикоцеле, кісти або пухлини).
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Ірина 14 Квітень 2026
Олена 10 Січень 2026
Лікар приємний, мені сподобалося, що все зрозуміло пояснив, що мені треба робити надалі, я візитом задоволена.
Ольга 27 Листопад 2025
Мені все сподобалося на візиті в лікаря.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Миколаїв