4.9
Сич Сергій Євгенійович

Відгуки про лікаря Сич Сергій Євгенійович

Лікар вищої категорії
18 років досвіду
Дорослі
Є директором в Миколаївській філії вертебрального оздоровчого центру Євмінова, лікар-нейрохірург. Професійні інтереси - лікування порушення постави, грижі, сколіозу, спондилолістеза, протрузій міжхребцевих дисків.
600 грн
Онлайн - запис
Виберіть час прийому для запису онлайн
Нд 25 Липень Пн 26 Липень Вт 27 Липень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
68
Рекомендації
64
1
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
68 Відгуки
Рекомендую
Ольга 02 Квітень 2021
Немного была задержка, но это не от доктора зависит. Я довольна врачом, прошла консультацию и уже началось лечение. После приема у врача я стала себя лучше чувствовать.
Рекомендую
Ганна 10 Березень 2021
Лікар уважний, вислухав, подивився та дав рекомендації. Зараз ходжу на масаж.
Рекомендую
Сергей 02 Вересень 2020
Был на приеме у доктора первый раз. Мне прописали точечный массаж. Прием мне понравился. Все было на высшем уровне.
Рекомендую
Михаил 17 Липень 2020
Я доволен приемом, я все услышал. Обстоятельно разобрался в вопросах, в которых мне, как врачу данного профиля было непонятно. Я очень доволен визитом.
Рекомендую
Ольга 16 Березень 2020
Хорошее обслуживание. Знала доктор и раньше. поєтому пошла прием.
Рекомендую
Надежда 22 Січень 2020
Доктор очень грамотный. Приём понравился.
Рекомендую
Нина 02 Грудень 2019
Доктор очень внимательный, приятный. Дал рекомендации по поводу моей проблемы. Очень всё понравилось.
Рекомендую
Владимир 09 Вересень 2019
Прекрасный прием, прекрасное отношение, прекрасное разъяснения по болезни, как лечить и что нужно. Я часто бываю у врачей, но такого человеческого отношения я первый раз вижу.
Рекомендую
Світлана 08 Серпень 2019
Я, не вперше на прийомі у лікаря. Дуже задоволена, результатом його роботи!
Рекомендую
Анна 29 Липень 2019
Я довольна приемом, жду следующего приема. Все нормально. Надеюсь что у меня все хорошо будет со здоровьем.
chevron_left 1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right