Пріоритетні напрями в практичній діяльності:
- діагностика та лікування розладів настрою і тривоги: депресія, панічні атаки, соціальна тривога, генералізований тривожний розлад
- допомога при емоційному виснаженні: професійне вигорання, хронічний стрес, нав’язливі думки та дії (ОКР)
- робота з порушеннями контролю поведінки: раптові агресивні реакції, самопошкодження, залежні форми поведінки
- опрацювання психологічної травми: від гострих травматичних подій до тривалого емоційного чи психологічного насильства
- підтримка при втраті мотивації та емоційному виснаженні: апатія, відчуття «я не можу», емоційне спустошення;
- формування здорових стосунків із собою та іншими: низька самооцінка, надмірне почуття провини, сором’язливість, труднощі у спілкуванні
- допомога при психосоматичних проявах стресу: безсоння, хронічна втома, напруження
- психологічна підтримка у кризових станах: гостра реакція на стрес, переживання втрати, розлад адаптації, відчуття безнадії
- ментальне здоров’я матерів: діагностика й лікування післяпологової депресії, тривоги та інших емоційних труднощів перинатального періоду