Львів
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Ортодонт Кролівець  Тетяна  Григорівна на Doc.ua
4.2

Кролівець Тетяна Григорівна

Мене звати Тетяна Кролівець, я лікар-ортодонт із понад 20-річним досвідом у стоматології. Свій професійний шлях я почала ще у 2004 році, закінчивши Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та пройшовши подальше підвищення кваліфікації в Харківській медичній академії післядипломної освіти. Маю ступінь кандидата медичних наук та вищу кваліфікаційну категорію лікаря-ортодонта. За роки практики я успішно завершила понад 3000 клінічних випадків, включаючи найскладніші ортодонтичні ситуації. У своїй роботі я застосовую сучасні методики лікування, орієнтовані на результат, естетику та комфорт пацієнта. Володію високим рівнем мануальних навичок, що дозволяє мені працювати навіть у найделікатніших клінічних випадках. Професійний розвиток для мене — щоденна реальність. Я очолюю Харківський осередок Асоціації ортодонтів України (АОУ) та постійно ділюся знаннями і досвідом із колегами. Крім медицини, моє життя наповнене родинним теплом: саме родина надихає мене бути уважною, терплячою і відданою своїй справі. У своїй практиці я ціную індивідуальний підхід і завжди намагаюся створити для кожного пацієнта відчуття довіри, підтримки та впевненості. Моя мета — не просто вирівняти зуби, а допомогти кожному пацієнту розкрити свою найкращу усмішку і відчути справжню впевненість у собі.
4.2
Відгуків
Освіта
  • 2004 рік — Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, спеціальність "Стоматологія".
  • Спеціалізація "Ортодонтія" — Харківська медична академія післядипломної освіти.
  • Додатково: Спеціальність "Організація і управління охороною здоров'я" — Харківська медична академія післядипломної освіти.
  • Захист кандидатської дисертації та здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук
Курси
  • Постійна участь у міжнародних конгресах, симпозіумах, майстер-класах і тренінгах із сучасної ортодонтії.
Участь в асоціаціях
  • Викладацька діяльність - 7 років кафедра СДВОІ ХМАПО; 6 років навчальний центр Верітас, м.Харків
  • Голова Харківського осередку Асоціації ортодонтів України (АОУ)
  • Навчальний центр Mediadent
  • Навчальний центр Medical club 88
Послуги
  • Консультація ортодонта та складання індивідуального плану лікування
  • Діагностика патологій прикусу (у тому числі з використанням 3D-діагностики)
  • Встановлення брекет-систем:
  • Металеві брекети
  • Керамічні брекети
  • Сапфірові брекети
  • Лінгвальні (невидимі) брекети
  • Лікування капами (елайнерами) — Invisalign та інші системи
  • Лікування зубощелепних аномалій у дітей і дорослих
  • Ортодонтична підготовка до протезування та імплантації
  • Корекція шкідливих звичок (через ортодонтичні апарати)
  • Ретенційний період (закріплення результатів після зняття брекетів)
  • Лікування складних і комбінованих випадків деформації зубних рядів та щелеп
  • Супровід пацієнтів

Захворювання, які лікує

• Неправильний прикус (відкритий, глибокий, перехресний, дистальний, мезіальний)
  • Скученість зубів
  • Діастеми (щілини між зубами) та треми (проміжки між зубами)
  • Асиметрія обличчя, викликана порушеннями прикусу
  • Випадки зміщення щелепи або неправильного змикання зубних рядів
  • Рецидиви після ортодонтичного лікування (повторне викривлення зубів після зняття брекетів)
  • Підготовка зубного ряду до протезування або імплантації

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів