Кладько О.Я. є кваліфікованим неврологом та сомнологом, спеціалістом із виявлення нічного апное, лікування різноманітних розладів сну неврологічного ґенезу. За роки своєї практики Орест Ярославович опублікував чимало робіт у медичних виданнях.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 84 відгуки
Володомир 14 Лютий 2025
Задоволений прийомом в повній мірі, все дуже добре, дякую.
Олена 27 Грудень 2024
Лікар сподобався, гарна консультація, я дуже задоволена. Дякую!
Маргарита 25 Жовтень 2024
Абсолютно задоволена і обслуговуванням, і уважністю лікаря. Також багатогранністю його питань та відповідей на мої запитання.
16 Серпень 2024
Лікар дуже сподобався, допоміг мені розібратися зі своєю проблемою. Дійсно залишилися задоволена роботою лікаря та самим візитом.
П'єр 05 Серпень 2024
Лікар хороший фахівець, була корисна консультація. Все пройшло добре, я задоволений візитом.
Ольга 02 Липень 2024
Сподобалось абсолютно все - прийняв вчасно, отримала детальну відповідь на свої питання.
Ігор 15 Листопад 2023
За чим йшли, усе отримали.Залишились задоволені.
Ігор 08 Листопад 2023
Орест Ярославович чудовий лікар, має значний досвід, я задоволений візитом, все сподобалось, почував себе комфортно. Лікар уважно вислухав мене, надав професійну консультацію та зорієнтував щодо подальшого лікування. Дякую!
Володимир 02 Листопад 2023
Вероніка 20 Жовтень 2023
Дуже комплексний підхід, мені сподобалось, що я спитала про спину, але лікар спитав все в комплексі, порадив багато чого корисного