Лікар проводить патронаж та спостереження за станом здоров'я дитини першого року життя, профілактичні огляди дітей від народження та старше, огляд перед вакцинацією, складання індивідуальних графіків вакцинації. Займається діагностикою та лікуванням захворювань у дітей.
Львівський національний медичний університет ім.Данила Галицького факультет Педіатрії (2010-2016р)
Львівський національний медичний університет ім.Данила Галицького ФПДО проходження інтернатури за спеціальністю «Педіатрія» (2016-2018р) заочний цикл на базі ЛОДКЛ «Охматдит»
Курси
ФПДО ім. Данила Галицького курси дитячої гастроентерології (2021р)
Участь в асоціаціях
ГО Амоціація дитячих алергології України :«Впровадження міжнародних стандартів діагностики та лікування дітей з алергічними захворюваннями» 13.07.2020р
«Медичний простір» Європейські протоколи діагностики та лікування у дітей 16.05.2020
Асоціація алергології України «Актуальні питання виявлення і лікування алергічних захворювань» 14.05.2020
Київські дерматологічні дні 2020
Асоціація дієтологів України «Дні нутриціології та дієтології у Львові» 9-10.09.2021
Асоціація педіатрів-гастроентерологів та нутриціологів України : «Впровадження новітніх технологій діагностики та лікування поширених захворювань в практиці педіатра та сімейного лікаря» 21.05.2021
Науково-практична конференція «Гастро тандем на стику дисциплін» 2022
Київські дерматологічні дні 2022
Фахова школа для педіатрів. Практична педіатрія від А до Я 2022 р
Послуги
Ведення діток від 0-18 років
Патронаж та спостереження за станом здоров’я дитини першого року життя
Профілактичні огляди дітей з народження та старшого віку
Огляд перед вакцинацією, складання індивідуальних графіків вакцинації
Діагностика та лікування захворювань дитячого віку
Ведення дітей з гастроентерологічними захворюваннями.