Лікар Дієтолог, Терапевт, Сімейний лікар, Нутриціолог АбуШамала Оксана Олексіївна на Doc.ua

Відгуки про АбуШамала Оксана Олексіївна

Консультую пацієнтів усіх вікових груп — дітей, дорослих і людей старшого віку. Проводжу діагностику та лікування найпоширеніших захворювань. Веду пацієнтів із хронічними станами (артеріальна гіпертензія, цукровий діабет, бронхіальна астма тощо). Призначаю профілактичні обстеження та здійснюю вакцинацію. За потреби направляю до лікарів вузьких спеціальностей. Надаю консультації з питань дієтології та нутріціології: корекція харчування, зниження або набір маси тіла, супровід при метаболічних порушеннях. Допомагаю пацієнтам краще розуміти стан свого здоров’я та формувати відповідальне ставлення до профілактики й лікування. Ваше здоров’я у ваших руках, а сімейний лікар — це надійний супутник на цьому шляху.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Інна 11 Березень 2026
Чудовий лікар Оксана Олексіївна .Все сподобалось на консультації все корисно порадила мені дякую
Діана 26 Січень 2026

Лікарі поблизу