Лікар Невролог Верещак Мар’яна Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Верещак Мар’яна Миколаївна

Консультація від2000 грн
Лікар постійно проходить курси підвищення кваліфікації (майстер класи, конференції, симпозіуми, конгреси), володіє Ультразвуковою діагностикою та методикою Електронейроміографії. Активно веде свої сторінки у соцмережах.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 14 відгуків

Оксана 13 Січень 2025
Сподобався лікар і підхід лікаря, майстер своєї справи, лікар просто чудовий, я в захваті від лікаря! Я думаю, що результат лікування буде дуже хороший, однозначно звернуся до лікаря ще
Володимир 06 Листопад 2024
Лікарка детально зібрала анамнез, поставила, як на мене, коректний діагноз, все мені пояснила, розповіла по моїй проблемі з якою звертався, дала подальші поради, відповіла на всі запитання які мене цікавили. Рекомендую
Данило 24 Жовтень 2024
Моя оцінка цьому лікарю просто буде десять. Мені дуже сподобалося на візиті. Дійсно неймовірно прекрасний лікар. Було приємно спілкуватися з даним спеціалістом, ми чудово все обговорили, саме головне зрозуміли один одного. Я залишився дуже задоволений візитом, все дійсно було прекрасно.
Ольга 19 Червень 2024
Усе пройшло на вищому рівні.
Маряна 12 Квітень 2024
Все добре було на прийомі, дякую, звертатимуся.
Іванна 12 Грудень 2023
Все добре, все сподобалось
Оксана 07 Листопад 2023
 Лікар супер.Все сподобалось, відношення зі сторони лікаря супер, дуже професійно надала консультацію. Думаю результат буде хороший від лікування.
Оксана 07 Листопад 2023
Справжній спеціаліст
Христина 19 Вересень 2023
Візитом я залишилась задоволена
Наталія 13 Червень 2023
1 2
Показати ще 4 Відгукиautorenew