Львів
Лікар Психолог Аврамчук Інна Сергеевна на Doc.ua

Аврамчук Інна Сергеевна

Інна Сергіївна -психолог. Працює з: депресією, залежностями, панічними атаками, ПТСР, ОКР, ГТР. Також проводить роботу з фобіями та страхами, емоційними зривами, тривогами, вигоранням, безсонням, соромом та виною, нав’язливими та суїцидальними думками, втратою (близьких, робота, гроші, здоров’я, дім), проблемами в стосунках, сексуальністю, любов’ю до себе.
Рейтинг лікаря
Відгук
Освіта
  • 2016 р. Київський національний університет ім. Т. Шевченка, спеціаліст, практична психологія
Курси
  • 2019 Школа психологічної практики Ганни Дердюк.
  • І-ша ступінь гештальт терапії.
  • 2023 ІІ ступіль гешталь терапії
  • 2021 Київський інститут гештальту і психодрами. Спеціалізація: Психотравма і ПТСР. Робота з різними видами травм
  • Додаткова освіта:
    • 2019 Київський інститут раціонально-інтуїтивної психотепапії „Я” учасниця навчальних курсів: „Базові методи консультування”,
    • „Психологічні проблеми невротичного рівня: консультування в рамках когнітивно-поведінкової моделі”
    • 2019 Національна академія педагогічних наук України, учасниця курсу підвищення кваліфікації в „Школі психологічного консультування»
    • 2019 Brainspotting навчальна програма від Інституту Девіда Гранда. Brainspotting сучасний метод нейропсихології, який ефективно працює з наслідками психологічних травм, залежностями, депресією, панічними атаками
    • 2020 Університетська клініка Акерсхус.
    • Навчальнийтренінг  „Профілактика суїциду вгромадах”
    • 2020 Інститут психології здоров‘я
    • Підготовчий базовий курс «8 крокова програма по роботі з втратою для дорослих, дітей та підлітків»
Послуги

• тривога
  • вигорання
  • безсоння
  • сором та вина
  • навязливі та суїцидальні думки
  • втрата (близьких, робота, гроші, здоров”я, дім)
  • проблеми в стосунках
  • сексуальність