Психолог-психотерапевт – незрячий, 19 років у нього відсутній зір. За час своєї практичної діяльності пройшов велику кількість курсів і додатково навчання, що дозволяє тепер надавати найефективніші послуги у сфері психології та психотерапії. Лікар працює з використанням моделі когнітивно поведінкової терапії та Арт-терапії. Основний метод та акцент робить на когнітивно-поведінкові терапії. Допомагає позбавитись депресії, фобій, панічних атак та інших психологічних проблем. Веде прийом клієнтів віком з 10 років
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 18 відгуків
Оксана 09 Травень 2024
Сподобався спеціаліст, дуже уважний лікар, приємний у спілкуванні. Загалом мені консультація дуже сподобалася.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Марк 20 Березень 2024
Сподобався спеціаліст, уважно мене вислухав. Зауваження зі сторони лікаря були в тему, лікар досить компетентний спеціаліст. Все пройшло добре.
Людмила 13 Березень 2024
Консультація сподобалася, почувала себе комфортно, отримала необхідну інформацію, все сподобалося, дякую.
Катерина 11 Березень 2024
Консультація пройшла добре, всім задоволена.
Наталя 11 Вересень 2023
Лікар професіонал своєї справи, дав дуже гарні поради, це був перший сеанс знайомства після якого я вийшла повністю задоволена. Всі моменти які мене цікавили були торкнуті й розпочаті для обговорювання.