Лікар спеціалізується на неврології та вертебрології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: головні болі, біль в спині (цервікалгія, торакалгій, люмбалгія), протрузії, міжхребцеві грижі, стан після ламінектомії (видалення грижі), наслідки інсульту, інфаркту мозку, вегетативна дисфункція нервової системи, порушення сну, інсомнія , емоційні розлади, хвороба Паркінсона. Веде прийом для дітей від 6 років.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 82 відгуки
Ілля 13 Травень 2025
Комфортно було все сподобалось дякую
Андрій 25 Квітень 2025
Мені дуже сподобалося на візиті, все було супер. Дякую.
Олександра 22 Квітень 2025
Марія 17 Березень 2025
Дуже сподобався лікар. Було досить комфортно на візиті, лікар все доступно пояснила.
Надія 30 Січень 2025
Ірина Юріївна хороший лікар, візит пройшов доволі добре.
Христина 16 Січень 2025
Мені сподобався сервіс, лікарка, я усим задоволена, дякую.
Соломія 20 Грудень 2024
Лікар дуже сподобався. Доволі добре візит пройшов в даного лікаря.
Лариса 09 Грудень 2024
Прийом мені дуже сподобався. Лікар дуже уважна, дуже грамотна, доступно і зрозуміло все мені пояснила, допомогла, записала мене на реабілітацію. Я дуже задоволена лікарем
Ірина 27 Листопад 2024
Ірина Юріївна фаховий працівник. Дуже уважно до мене віднеслась, правильно провела мені обстеження, приділила достатньо уваги та призначила курс лікування. Рекомендую
Олексій 15 Листопад 2024
Прийом пройшов добре, все було зрозуміло та ясно, ми для себе дізналися те що нас цікавило. Ми продовжуємо обстежуватися, ми задоволені візитом до лікаря