Костянтинівка
Відгуків:
Консультація від
580 грн
Запис до лікаря
Світлана Володимирівна – кваліфікований і досвідчений лікар. Є науковим співробітником відділення дитячої гінекології ДУ «Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків НАМН України».
Записатись
Про лікаря
Відгуки
Оберіть медичний центр
Медичний центр «ОН Клінік Харків» (Дитяче відділення)
580 грн
від 700 грн
Рейтинг лікаря
Відгуки
Освіта
2003 - закінчила Харківський державний медичний університет за фахом «Лікувальна справа».
2004 - інтернатура, спеціалізація дитяча гінекологія на базі Харківської академії післядипломної освіти.
Курси
2007 - курс тематичного удосконалення «Малярія та інші тропічні захворювання».
2007 - курс тематичного удосконалення «Організація та надання екстреної медичної допомоги населенню при невідкладних станах».
2007 - курс тематичного удосконалення «Актуальні питання гінекології дітей та підлітків».
2009 - курс тематичного удосконалення «Обрані питання економіки та менеджменту діяльності ЛПУ».
2009 - курс тематичного удосконалення «Електронна охорона здоров'я».
2010 - курс тематичного удосконалення «Медичні інформаційні технології в клінічній інформатиці».
2010 - курс підвищення кваліфікації по дитячій гінекології.
2011 - курс тематичного удосконалення «Госпітальні інформаційні системи, як основа електронної охорони здоров'я».
2012 - курс тематичного удосконалення «Госпітальні інформаційні системи, як основа електронної охорони здоров'я».
2013 - курс тематичного удосконалення "Фізичні чинники в лікуванні, реабілітації та профілактиці дітей та підлітків".
2013 - курс підвищення кваліфікації по дитячій гінекології.
2015 - курс тематичного удосконалення «Сучасні інформаційні технології для аналізу та прогнозу медичної інформації».
2015 - курс підвищення кваліфікації по дитячий гінекології.
2016 - курс тематичного удосконалення «Організація протитуберкульозної допомоги дітям».
2017 - курс тематичного удосконалення «Госпітальні інформаційні системи, як основа електронної охорони здоров'я».
2018 - курс тематичного удосконалення «Медико-соціальна допомога підліткам».
2018 - курс спеціалізації за фахом «Ультразвукова діагностика».
2018 - курс підвищення кваліфікації по дитячій гінекології.
2019 - курс спеціалізації за фахом «Акушерство і гінекологія».
2020 - курс тематичного удосконалення «Сучасні перинатальні технології».
Послуги
Консультація дитячого гінеколога