Гнип Віталій Володимирович - висококваліфікований стоматолог, хірург-імплантолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Здобув вищу освіту в національному медичному університеті імені О.О. Богомольця. Лікар хірург-імплантолог спеціалізується на видаленні зубів різної складності, відновлені усмішки при повній втраті зубів за допомогою протоколів All-on-4 та All-on-6, нарощуванні кісткової тканини, пластиці вуздечки язика та губи, проведенні парадонтологічних операцій, а також проводить хірургічне лікування уві сні або під седацією.
Скористайтеся можливістю безкоштовно пройти повне 3D рентген обстеження зубів, отримати консультацію стоматолога та персональний план лікування.
Наші досвідчені спеціалісти допоможуть виявити проблеми з зубами та яснами на ранніх стадіях, що дозволить своєчасно запобігти ускладненням і забезпечити здоров'я Вашої усмішки.
З пакетними пропозиціями «Надійне приживлення імплантів» ми гарантуємо надійне та безболісне приживлення імплантів, а також професійну підтримку на всіх етапах лікування!