Лікар працює в декількох напрямках гінекології: акушерство, гінекологічна онкологія, гінекологічна ендокринологія, використання лазерних технологій в гінекології і інтимна естетика. Також Тетяна Петрівна спеціалізується на проведенні малих хірургічних втручань, проводить вакцинопрофілактику від раку шийки матки, займається питаннями контрацепції, лікуванням ІПСШ та інших патологічних процесів в гінекології, веде вагітність.
Лікар онкогінеколог, акушер-гінеколог в поліклініці №1 Мінського ТМО в м. Києві (2001-2013)
Великий досвід роботи приватних клініках: «Медіан», «Українська медична група», «Благомед», «Вета», «Мед Сіті», «Клініка Олега Колібаби» (з 2013)
Освіта
Киевский медицинский университет УАНМ, лечебный факультет (1999)
Интернатура по специальности «Акушерство и гинекология» на базе Киевской академии после дипломного образования им П.Л. Шупика. (2001)
Курси
Курси стажування - сучасні аспекти фармакотерапії з використанням комплексних гомеопатичних і фітопрепаратів, м. Київ, НМАПО ім. Шупика,
Присвоєно спеціалізація лікар-консультант (2001)
Курси ТУ кольпоскопія та онкогінекології, в Київському міському онкоцентрі (2001)
Курси ПАЦ Акушерство і гінекологія, м. Київ, НМАПО ім. Шупика (2004)
Привласнена друга кваліфікаційна категорія лікаря по спеціалізації акушерство та гінекологія (2005)
Курси Медикаментозне переривання вагітності в малих термінах, м. Київ (2009)
Курси ПАЦ Акушерство і гінекологія, м. Київ, НМАПО ім. Шупика (2009)
Привласнена перша кваліфікаційна категорія лікаря по спеціалізації акушерство і гінекологія (2009)
Курси ТУ Сучасні основи перинатології, м. Київ, НМАПО ім. Шупика (2011)
Курси ТУ УЗ-ехоскопія в акушерстві та гінекології, м. Київ, НМАПО ім. Шупика (2012)
Курси ТУ Гармонія гормонів-основа здоров'я жінки. Школа климактерия, НДІ ПАГ (2013)
Основи репродуктології, м. Київ, НМАПО им. Шупика (2013)
Етика і деонтологія в медичній практиці лікаря (2013)
Репродуктивне здоров'я сім'ї - проблеми безплідного шлюбу (2013)
Атестація з Організації і управління охорони здоров'я та присвоєна кваліфікація лікар-фахівець за спеціалізацією організація і управління охорони здоров'я (2013)
Курси ПАЦ Акушерство і гінекологія, м. Київ, НМАПО ім. Шупика (2014)
Присвоєно вищу кваліфікаційну категорію лікаря за спеціалізацією акушерство і гінекологія (2014)
Гістеро і лапароскопії в гінекології, м. Київ, НМАПО ім. Шупика (2014)
Інтимна ін'єкційна корекція, контурна пластика, біоревіталізація в гінекології (2014)
Лазерні технології в гінекології. Застосування СО2 лазера в гінекології " (2017)
Школа репродуктології (2017)
Постійний учасник конференцій, з'їздів і пленумів акушер-гінекологів в Україні, Росії, Європі