Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Онколог, Гінеколог-ендокринолог, Онкогінеколог Хохлова Тетяна Петрівна на Doc.ua
Лікар працює в декількох напрямках гінекології: акушерство, гінекологічна онкологія, гінекологічна ендокринологія, використання лазерних технологій в гінекології і інтимна естетика. Також Тетяна Петрівна спеціалізується на проведенні малих хірургічних втручань, проводить вакцинопрофілактику від раку шийки матки, займається питаннями контрацепції, лікуванням ІПСШ та інших патологічних процесів в гінекології, веде вагітність.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 127 відгуків

Наталія 14 Серпень 2026
Мені сподобалося, що лікар уважна до деталей.
Направлено до клініки
Ганна 08 Серпень 2026
Хочу детальніше описати свій досвід відвідування клініки та прокоментувати відповідь лікарки на відгук нижче, оскільки в ній є кілька важливих неточностей. По-перше, лікарка публічно зазначила інформацію про мій діагноз та ВПЛ-статус. Я не публікувала ці дані і НЕ надавала згоди на їх розголошення. Вважаю неприпустимим використовувати конфіденційну медичну інформацію пацієнта у відповіді на негативний відгук. По-друге, твердження, що я звернулася «зі встановленим діагнозом помірна дисплазія», не відповідає дійсності. Я звернулася приблизно через 8 місяців після конізації шийки матки для контрольного обстеження, насамперед ПАП-тесту. Підтвердженого діагнозу «помірна дисплазія» на той момент у мене не було. По-третє, у відповіді зазначено, що мені був «запропонований пакет “Профілактика онкозахворювань жінки”». На прийомі жодного пакета мені НЕ пропонували: мені не показували його склад, не називали загальну вартість і не запитували, чи погоджуюся я його придбати. Про те, що проведені дослідження оформлені як певний «пакет», я дізналася вже під час оплати. І саме це є моєю основною претензією. Я прийшла на контроль після конізації та очікувала насамперед проведення ПАП-тесту. Натомість мені провели низку додаткових досліджень, не пояснивши належним чином, навіщо кожне з них необхідне саме в моїй ситуації та скільки воно коштує. Я не заперечую проти додаткових обстежень, якщо вони справді потрібні. Але пацієнту мають пояснити мету дослідження, його необхідність та вартість ДО проведення, щоб людина могла поставити запитання і свідомо погодитися або відмовитися. У мене такої можливості фактично не було. Наприклад, необхідність УЗД лікарка детальніше пояснювала мені вже після прийому, під час телефонної розмови. Зокрема, сказала, що потрібно було оцінити стан судин. При цьому у висновку УЗД я не знайшла жодної інформації про оцінку цих судин, тому таке пояснення постфактум виглядає дивним. Після того як я висловила претензії щодо обсягу та вартості досліджень, клініка запропонувала знищити ще не досліджені зразки та повернути за них кошти. На мою думку, це не вирішує проблему: матеріал уже був узятий і процедура вже відбулась. Забір цих аналізів є неприємною процедурою, яку не можна робити часто і в моєму випадку було важливо не чекати місяць, щоб зрозуміти стан свого здоровʼя після операції. Також не відповідає дійсності твердження лікарки, що після завершення прийому скарг щодо візиту від мене не надходило. Я висловила свою претензію практично одразу після візиту та спілкувалася телефоном і з представником клініки, і безпосередньо з лікаркою. Окремо показовою була ситуація з оплатою: вже після того, як я залишила клініку, мені зателефонували і повідомили, що забули включити в розрахунок ще одне дослідження, після чого попросили додатково сплатити близько 2 000 грн. Загальна вартість візиту та обстежень становила близько 7 000 грн включаючи доплату. При такій вартості я очікую не лише обґрунтованості медичних призначень, а й прозорої комунікації щодо того, що саме мені роблять, навіщо і скільки це коштує. Навіть на рівні сервісу враження було негативним: після УЗД мені, наприклад, навіть не запропонували серветку. Тому моя претензія не в тому, що лікарка рекомендувала додаткові обстеження. Проблема в тому, що значний обсяг платних досліджень був проведений без попереднього зрозумілого пояснення їх необхідності та вартості, а отже без реальної можливості для мене прийняти зважене рішення. А у відповіді на мій відгук я замість конкретного пояснення необхідності кожного дослідження побачила посилання на загальний стандарт МОЗ, згадку про «пакет», якого мені на прийомі не пропонували, твердження про відсутність моїх скарг, хоча вони були, та публікацію моєї конфіденційної медичної інформації.
Анастасія 29 Травень 2026
Інна 16 Березень 2026
Юлія 26 Лютий 2026
Тетяна Петрівна дуже приємна та уважна лікарка, провела гарну консультацію, взяла деякі аналізи, ми будемо залишатися з нею на зв'язку, я дуже задоволена візитом, дякую.
Ірина 21 Лютий 2026
Ганна 08 Грудень 2025
Все добре було на візиті, гарний лікар.
Вероніка 27 Вересень 2025
Все сподобалося на візиті.
Софія 27 Серпень 2025
Інна 16 Серпень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11