Київ
Лікар УЗД-фахівець, Ендокринолог Бормот  Тетяна  Володимирівна на Doc.ua

Бормот Тетяна Володимирівна

Лікар займається профілактикою та діагностикою патологій щитоподібної залози, предіабету та цукрового діабету 1,2 типів, гестаційного цукрового діабету, патологій наднирників. Проводить діагностику, профілактику, лікування, підбір цукрознижуючої терапії, навчання самоконтролю. Лікар виконує УЗД щитовидної залози.
Контроль роботи щитоподібної залози в Impulse Medical
Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 14% на Консультацію + УЗД щитоподібної залози + аналіз на Тиреотропний гормон (ТТГ)
18:26:44
Ендокринне здоров'я родини 1 в Impulse Medical
Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 10% на Консультацію лікаря-ендокринолога для двох членів родини (дорослі та діти)
Ендокринне здоров'я родини 2 в Impulse Medical
Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 10% на Консультацію + УЗД щитоподібної залози для двох членів родини (дорослі та діти)
Ендокринне здоров'я родини 3 в Impulse Medical
Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 15% на Консультацію для трьох членів сім'ї (дорослі та діти).
Ендокринне здоров'я родини 4 в Impulse Medical
Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 15% на Консультацію + УЗД щитоподібної залози для трьох членів родини (дорослі та діти)

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ