Лікар Психолог, Психотерапевт, Сексолог Петрівська Ольга Владиславівна на Doc.ua

Відгуки про Петрівська Ольга Владиславівна

Член Міжнародної Асоціації Інтегративної Психотерапії. Приймає дорослих і підлітків. Займається проблемами самооцінки, взаємин, допомагає прийняти себе, впоратися з тяжкими емоційними станами, депресією, страхами, психосоматичними захворюваннями. Працює з проблемами молодих сімей, любовною залежністю і співзалежністю.
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 21 відгук

Роман 12 Грудень 2025
Вікторія 28 Квітень 2025
Сподобалась те що отримала корисну інформацію та лікаря вважаю кваліфікованим та в клініці також сподобалось
Юлія 16 Січень 2025
Все дуже комфортно було на візиті, мені все повністю підійшло.
Андрій 15 Листопад 2024
Все відбулося дуже комфортно, сам прийом вийшов дуже продуктивним. Можу порадити лікаря своїм знайомим, що вже і зробив. Я вважаю, що це повністю вдалий прийом, мені все сподобалося
Дмитро 08 Листопад 2024
Лікар професійна, привітна, привертає до себе, на сто відсотків задовольнила мій запит
Жанна 30 Жовтень 2024
Мені все сподобалось, спеціаліст дуже гарний. Особливо сподобалось, що в неї багато дипломів, також багато книг правильних, та і взагалі вона дуже приємна жіночка.
Юлія 09 Вересень 2024
Ольга Владиславівна чудовий спеціаліст. Дуже сильно допомогли поради лікаря.
Дарина 20 Серпень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Дмитро 03 Травень 2024
Консультація сподобалася, все нормально пройшло, дякую.
Олександр 23 Листопад 2023
Усе сподобалось, лікар мені допомогла.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ