Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Хірург, Гінеколог-ендокринолог Тимофєєва Наталія Олегівна на Doc.ua
Лікар-акушер-гінеколог вищої категорії, хірург-гінеколог та гінеколог-ендокринолог із багаторічним досвідом. Спеціалізується на комплексному лікуванні жіночих захворювань, веденні вагітності та хірургічних втручаннях із використанням сучасних малоінвазивних методик. Наталія Олегівна відома уважним підходом до пацієнток, професіоналізмом і здатністю поєднувати точну діагностику з індивідуальними планами лікування.
Check-up «Гінекологічний скринінг — турбота про жіноче здоров’я» у Клініці Доброго Доктора
Піклуйтесь про жіноче здоров’я вчасно. Check-up «Гінекологічний скринінг» — це щорічне обстеження, яке допоможе виявити можливі зміни ще до появи симптомів. У пакеті — консультація гінеколога, відеокольпоскопія, УЗД, мазки та ПАП-тест. Все необхідне для впевненості та спокою — зі знижкою 300 грн (ціна 2 750 грн).
Check-up «Гінекологічний скринінг + ВПЛ» в Клініці Доброго Доктора
Комплексне обстеження для турботи про жіноче здоров’я. Гінекологічний скринінг + ВПЛ включає консультацію гінеколога, УЗД, відеокольпоскопію, мазки, ПАП-тест та кількісне ПЛР-дослідження на ВПЛ високих ризиків. Ціна зі знижкою — 3 960 грн.
16:50:13
Check-up «Гінекологічний скринінг» з рідинною цитологією» в Клініці Доброго Доктора
Піклуйтеся про себе з точністю. Гінекологічний скринінг з рідинною цитологією — сучасне обстеження для раннього виявлення змін шийки матки.У пакеті — консультація, УЗД, відеокольпоскопія, мазки та рідинна цитологія, яка дає точніші результати, ніж звичайний ПАП-тест. Знижка 340 грн!
16:50:13
Check-up «Гінекологічний скринінг+ ВПЛ» з рідинною цитологією в Клініці Доброго Доктора
Комплексна турбота про жіноче здоров’я. Гінекологічний скринінг + ВПЛ з рідинною цитологією — повне обстеження для точного контролю стану шийки матки та виявлення ВПЛ високих ризиків. Усе необхідне в одному пакеті — консультація, УЗД, цитологія та ПЛР-аналіз ВПЛ. Знижка 480 грн — ціна 4 280 грн.
Check-up «Базова програма «Жіноче здоров’я» в Клініці Доброго Доктора
Комплексна турбота про жіноче здоров’я. Базова програма «Жіноче здоров’я» включає консультації гінеколога, УЗД, відеокольпоскопію, ПАП-тест, ПЛР-діагностику та бакпосів із антибіотикограмою. Все необхідне для профілактичного щорічного огляду — зі знижкою 590 грн, ціна 5 250 грн.
Check-up «Жіноче здоров’я» з рідинною цитологією в Клініці Доброго Доктора
«Жіноче здоров’я» з рідинною цитологією — точний скринінг для раннього виявлення змін шийки матки. Допомагає вчасно діагностувати потенційні проблеми, зберегти здоров’я та впевненість у собі. «Жіноче здоров’я» з рідинною цитологією включає всі обстеження базового пакету, але замість звичайного ПАП-тесту використовується більш інформативна рідинна цитологія. Економія 620 грн — ціна зі знижкою 5 580 грн.
Check-up «Розширена програма «Жіноче здоров’я +» в Клініці Доброго Доктора
Розширена турбота про жіноче здоров’я . Програма «Жіноче здоров’я +» включає всі обстеження базового пакету та додатково біохімічний скринінг, онкологічну панель, УЗД молочних залоз і детальну мікроскопію. Рекомендована при гормональних порушеннях, болях або плануванні вагітності — зі знижкою 960 грн, ціна 8 680 грн.
16:50:13
Check-up «Розширена програма «Жіноче здоров’я +» з рідинною цитологією» в Клініці Доброго Доктора
Максимальна турбота про жіноче здоров’я. Програма «Жіноче здоров’я +» з рідинною цитологією включає всі обстеження розширеного пакету, але з більш точним скринінгом шийки матки за допомогою рідинної цитології. Економія 1 000 грн — ціна зі знижкою 9 000 грн.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ