Ігор Геннадійович - головний лікар в медичному центрі «Клініка Образцова», лікар-отоларинголог вищої категорії і кандидат медичних наук. За всі роки роботи провів більше ніж 2200 операцій на ЛОР-органах. Здійснює лікування при патологіях щитовидної залози, м'яких тканин шиї та голови, щелепно-лицьової системи, захворюваннях ЛОР-органів. Написав понад 20 наукових статей, має патент на винахід. Консультант телепрограм. Проводить майстер-класи в клініці у напрямку отолорингологія.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 567 відгуків
Тимур 28 Жовтень 2025
Світлана 18 Жовтень 2025
Все хорошо було на візиті, все дуже сподобалося
Денис 16 Жовтень 2025
Світлана 16 Вересень 2025
Марина 04 Вересень 2025
Гарно все було на візиті, усім залишилися задоволені.
Світлана 07 Серпень 2025
Мені дуже сподобалося що лікар мене уважно вислухав, нікуди не поспішав, як буває на візитах в інших лікарів. Постарався дійсно виявити у чому полягає проблема і все-таки її виявив. Лікар надав непогані рекомендації й призначив дійсно потрібні дообстеження пройти. Сподобався підхід лікаря, видно що людина має хороший досвід у своїй роботі. При потребі, я б ще раз пішла на візит у друге саме до цього лікаря, мені насправді все дуже сподобалося.
Святослав 26 Липень 2025
Візит пройшов добре, все було супер. Дякую.
Маргарита 19 Липень 2025
На візиті у цього лікаря ми вже були, тут насправді все добре. Лікар хороший, при потребі запишемося на візит ще раз саме до цього лікаря.
Юлія 18 Липень 2025
Лікар насправді дуже сподобався, видно що лікар має хороший досвід у своїй роботі. Гарно комунікує з пацієнтами, вміє все добре пояснити. Лікування, яке назначив лікар допомагає, вже іду на поправку.