Ігор Геннадійович - головний лікар в медичному центрі «Клініка Образцова», лікар-отоларинголог вищої категорії і кандидат медичних наук. За всі роки роботи провів більше ніж 2200 операцій на ЛОР-органах. Здійснює лікування при патологіях щитовидної залози, м'яких тканин шиї та голови, щелепно-лицьової системи, захворюваннях ЛОР-органів. Написав понад 20 наукових статей, має патент на винахід. Консультант телепрограм. Проводить майстер-класи в клініці у напрямку отолорингологія.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 549 відгуків
Анна 14 Березень 2025
Світлана 13 Березень 2025
Лікар професійний, добрий, уважний.
Ірина 07 Березень 2025
Нам дуже все сподобалося на візиті, дійсно все було професійно зі сторони лікаря.
Богдан 03 Березень 2025
Візитом задоволений, все пройшло дуже добре, Ігор Геннадійович нормальний та адекватний спеціаліст, я можу сказати, що він дійсно майстер своєї справи. Дуже дякую.
Лілія 22 Лютий 2025
Я задоволена лікарем на всі сто відсотків, дуже дякую!
Неля 20 Лютий 2025
Нам дуже сподобався лікар. Візит пройшов чудово.
Анастасія 12 Лютий 2025
Дуже все сподобалося, дуже гарний лікар, допоміг нам, ми дуже задоволені прийомом, дякую.
Галина 12 Лютий 2025
Все сподобалося, прийом пройшов швидко і професійно, я задоволена, дякую.
Максим 09 Лютий 2025
Лікар мені дуже сподобався, спілкується лікар ввічливо, все гарно пояснює. Все мені намалював, щоб я краще все зміг зрозуміти, бо я ж не дуже в цьому розбираюся. На всі мої питання доступно відповів, чесно мені дуже сподобалося на візиті у цього лікаря. Був недавно у схожого лікаря на візиті, тут просто не до порівняння. Ігор Геннадійович просто топ лікар.
Анастасія 07 Лютий 2025
Лікар компетнтний, швидко визначив проблему, призначив дійсно дієве лікування, нам вже краще, до нього були у багатьох лкарів і безрезультатно, дякуємо!