Маляр Ганна Миколаївна--лікар-офтальмолог. Стаж роботи 20р, приймає дорослих і дітей шкільного віку. Займається первинною діагностикою всіх очних захворювань. Безконтактно і абсолютно безболісно проводить всі методи офтальмологічної діагностики на найсучасніших апаратах. Ґрунтуючись на даних обстежень, встановлює заключний діагноз і розписує необхідний курс лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 128 відгуків
Анна 15 Квітень 2025
Мені все дуже сподобалось, і лікар чудовий, і клініка гарна також. Анна Миколаївна дуже гарний спеціаліст все доступно і зрозуміло пояснила мені, дуже дякую їй за це.
Єгор 11 Квітень 2025
Все було добре, у нас був вже повторний огляд і консультація. Лікар все зрозуміло розписала, розказала, призначила потрібні ліки. Почуття вже набагато краще, ми задоволені
Марія 06 Квітень 2025
Залишилася максимально задоволена візитом у цього лікаря. Анна Миколаївна дійсно кваліфікований спеціаліст, дуже уважна у своїй роботі. Мені дуже все сподобалося, дуже добре все відбулося.
Єлизавета 31 Березень 2025
Дуже гарний лікар. Нам дуже все сподобалося на візиті.
Поліна 31 Березень 2025
Візит пройшов доволі швидко та досить комфортно. Дякую.
Ольга 15 Березень 2025
Чудово пройшов візит. Дякую.
Юлія 19 Лютий 2025
Прийом пройшов добре, до лікаря йшла з метою отримати лікування, у мене були деякі проблеми з зором. Лікар надала рекомендації з підбору оптики, поки все влаштовує
Ганна 19 Лютий 2025
Прийом у лікаря сподобався. Лікар дуже уважна, ретельно вивчає проблему пацієнта і підказує та допомагає
Людмила 06 Лютий 2025
Лікар дуже уважна, прийом відбувся чудово, лікар все пояснила, всі питання були вирішені, тому я дуже задоволена
Антоніна 30 Січень 2025
Я очікувала від консультації іншого. Консультація була більше направлена, щоб продати окуляри, а не перевірити що з очима і що робити, можливо я не по адресі звернулася. Лікар надала консультацію, було обстеження, але я не зрозуміла що мені потрібно далі робити з зором. Лікар хороший, але, мабуть, не мій