Маляр Ганна Миколаївна--лікар-офтальмолог. Стаж роботи 20р, приймає дорослих і дітей шкільного віку. Займається первинною діагностикою всіх очних захворювань. Безконтактно і абсолютно безболісно проводить всі методи офтальмологічної діагностики на найсучасніших апаратах. Ґрунтуючись на даних обстежень, встановлює заключний діагноз і розписує необхідний курс лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 112 відгуків
Олена 05 Листопад 2024
Юліана 02 Листопад 2024
Все дуже сподобалось. ДЯКУЮ!
Валентина 27 Жовтень 2024
Я задоволена,візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Валентина 25 Жовтень 2024
Доктор очень внимательная к пациенту, компетентная, грамотный специалист, культурная, хорошо знает свое дело, нашла быстро причину моей проблемы, выслушала мою жалобу с которой обращалась и объяснила что у меня происходит глазом, выписала курс лечений. Я обращалась до этого к другим специалистам которые не могли решить мою проблему и диагнозы были противоречивы. Я рада, что попала именно к этому доктору, всем рекомендую
Аліна 21 Жовтень 2024
Прийом сподобався, лікар ввічливий, дуже щирий
Анонімно 12 Жовтень 2024
Лікар мені дуже сподобався, все було супер. Дякую.
Денис 26 Вересень 2024
Візит пройшов доволі добре. Дякуємо.
Оксана 23 Вересень 2024
Візит пройшов чудово. Мене все повністю влаштувало.
Виктория 13 Вересень 2024
Очень хороший специалист, очень внимательная. Меня очень многое интересовало, я все спросила и доктор на все вопросы ответила. Я очень довольна приемом, получила рецепт на очки. Доктор очень внимательно провела диагностику, измерили глазное давление, успокоила тем что у меня нет начальной стадии катаракты, проводила диагностику на всех аппаратах. Я очень довольна, мне доктор очень понравилась
Марта 12 Вересень 2024
Візит пройшов добре. Лікар чудовий спеціаліст. Допомогла, всі ті проблеми які були уже пройшли завдяки цьому лікарю.