Лікар Гінеколог, Мамолог, Акушер-гінеколог Вергуленко-Фаль Алла Олегівна на Doc.ua

Вергуленко-Фаль Алла Олегівна

Лікар першої категорії
14 років досвіду
Мамолог, гінеколог, має першу лікарську категорію, проходила практику в приватних клініках Тунісу під керівництвом професорів Хеді Хавірі і Летаієф Жемні. Займається лікуванням ендокринних, запальних, інфекційних і передракових станів в гінекології.
Ганімед, медичний центр
Консультація мамолога з узд -1200 грн; Базовий огляд гінеколога (консультація+огляд+кольпоскопія+мазки) – 1450грн.
ул. Ковпака, 3на карті
Печерськийм. Либідська
1450 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Пн 27 Березень Вт 28 Березень Ср 29 Березень keyboard_arrow_right
  • 13:30
  • 14:00
  • 14:30
  • 15:00
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів

Є автором рефератів на теми: "Гіпоксія плода", "Гестози", "Ендометріоз", "Жіночий таз з акушерської точки зору", "Передракові захворювання шийки матки і рак шийки матки". Має публікацію в газеті "Ваш лікар" на тему "Небажана вагітність: що безпечніше - попередити або "вилікувати".

Досвід роботи:

• 2000 р. -2001 р. - практика під керівництвом професора Хеді Хавірі в відділенні акушерства і гінекології клініки "Фархат Хашет", м. Сус (Туніс);
  • 2002 р. - практика під керівництвом професора Летаіеф Жемні в відділенні терапії клініки "Фархат Хашет", м. Сус (Туніс);
  • 2004 р. - спеціалізація по акушерству та гінекології;
  • 2004 р. – 2008 р. – акушер-гінеколог в клініці "Ганімед";
  • 2008 - … - акушер-гінеколог в "Ганімед плюс".

Освіта

• медицинский институт на базе института экспериментальной и клинической терапии, г. Тбилиси, Грузия (2001 г.);
  • интернатура по направлению "Акушерство и гинекология", Национальный медицинский университет им. А.А. Богомольца, г. Киев (2004 г.).

Курси

• ТУ (тематичне удосконалення) "Кольпоскопія та запальні захворювання в гінекології" (2008 р.);
  • ПАЦ (передатестаційний цикл" за напрямом "Акушерство і гінекологія" (2008 р.);
  • ТУ "Радіаційна діагностика захворювань органів молочної залози" (2009 р.);
  • ТУ "Ехоскопія в акушерстві та гінекології" (2013 р.).

Виконувані процедури

• огляд;
  • забір аналізів;
  • цитологічний мазок;
  • кольпоскопія;
  • розробка схеми лікування.

Перевірені відгуки про лікаря

460 Відгуки
Юлія 22 Серпень 2022
Чудовий лікар1
Валентина 25 Січень 2022
Доктор очень внимательный, объясняет очень доступно, прием очень понравился и буду в дальнейшем посещать только этого доктора
Євгенія 14 Серпень 2021
Визит мне очень понравился. Алла Олеговна чудесная, очень внимательная, вежливая, чуткая. К такому врачу хочется возвращаться, назначила курс лечения и обследование, по необходимости всегда с ней на связи и через месяц планирую к ней прийти на повторный визит.
Яна 15 Травень 2021
Лікар відповіла на мої запитання, роз`яснила всі незрозумілі моменти. Задоволена, що за один раз пройшла огляд і по гінекології, і по мамології - це дуже зручно і менш стресово. Візитом залишилась дуже задоволена, вже порекомендувала лікаря сестрі.
Світлана 15 Грудень 2020
Прием понравился. Доктор компетентный. Обращусь еще.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ