Олена Володимирівна є експертом в області гастроентерології. Основні напрямки наукової та практичної діяльності:
вивчення патогенетичних механізмів розвитку стеатогепатиту,
клінічні особливості перебігу аутоімунних захворювань печінки та кишківника,
вивчення мікробіому та можливість його корекції у пацієнтів з патологією органів травлення та у поєднанні з іншими патологіями,
особливості проведення біологічної терапії у пацієнтів із запальними захворюваннями кишківника,
ведення пацієнтів з надмірною вагою та ожирінням, зокрема застосування сучасних методів корекції ваги.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 12 відгуків
Наталія 27 Грудень 2024
Дуже кваліфікована лікарка, мені її рекомендували і я на власному досвіді в цьому переконалася, прийом пройшов дуже добре дякую.
Тетяна 21 Березень 2024
Я дуже люблю цього лікаря і вибрала її не випадково. Дуже кваліфікована лікарка, людяна. Це найкраща лікарка якого я зустрічала.
Наталія 12 Березень 2024
Лікарка дуже професійна, це вже не перший гастроентеролог з яким я спілкувалась, вона здалась мені кращою, надала мені рекомендації, усе докладно пояснила, розклала по поличках. Мені її порекомендували і я залишилась задоволеною, не зважаючи, що довелось їхати на лівий берег, я зовсім про це не пожалкувала, й незабаром, як отримаю висновки з аналізів які мені сказала зробити лікарка, планую приїхати до неї знов.
Сергій 06 Лютий 2024
Мені сподобалося на візиті. Все нормально пройшло. Лікар виписала лікування, буду ще звертатися до цього лікаря за консультацією.
Людмила 26 Вересень 2023
Олена 22 Вересень 2023
Катерина 30 Вересень 2019
Олександр 18 Жовтень 2018
Наталя 18 Жовтень 2017
Доктор удивительный, профессиональный, отзывчивый, сейчас, к сожалению таких мало.
Марианна 06 Березень 2017
Очень хороший доктор, мне очень понравился, я буду к нему ходить и водить всю семью.