Лікар-ендокринолог веде лікування пацієнтів з цукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом метаболічним синдромом, захворюванням надниркових залоз і паращитовидних залоз. Проводить профілактику патологій внутрішніх органів і лікування. Марина Григорівна є автором наукових статей, пише кандидатську дисертацію. Проводить клінічні дослідження сучасних методів лікування цукрового діабету. Також Олександра Григорівна веде прийом, як лікар-терапевт і займається діагностикою та лікуванням захворювань внутрішніх органів
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 647 відгуків
Тимур 10 Вересень 2025
Тамара 08 Вересень 2025
Ставлю п'ять балів. Я залишилась дуже задоволена консультацією, лікарка дуже гарна, все детально пояснила мені, відповіла на всі запитання, назначила обстеження, за потребою буду ще звертатись до неї.
Катерина 01 Вересень 2025
Все було добре!
Інна 27 Серпень 2025
Лікар хороший була вже на повторній консультації. Раніше лікар назначала аналізи та пояснила що робити надалі. Не погана клініка комфортно.
22 Серпень 2025
Анна 12 Серпень 2025
Лікар дуже компетентний, підказав що треба робити, все було супер, мені дуже сподобався прийом
Катерина 11 Серпень 2025
Олександра Григорівна уважно вислухала мої скарги які я розповіла, детально розповіла про наступні кроки які потрібно зробити, порадила деякі ліки які мені потрібно приймати. Рекомендую