Лікар Мануальный терапевт, Невролог, Вертебролог Березуцький Іван Володимирович на Doc.ua

Відгуки про Березуцький Іван Володимирович

Іван Володимирович володіє різними методами лікувань неврологічних захворювань, такими як: мануальна терапія, акупунктура (суха голка), ЛФК, плазмотерапія, паравертебральні блокади, вестибулярна реабілітація.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Зіновій 21 Березень 2026
Внимательный доктор, понравилось что вдумчиво проводил консультацию, задавал вопросы, назначил дополнительное обследование, планируем повторный прием. Остались хорошие впечатления
Світлана 18 Лютий 2026
Хочу щиро подякувати лікарю за професіоналізм і уважне ставлення. Після попереднього неправильного лікування саме цей лікар уважно розібрався в моїй ситуації та призначив ефективне лікування, яке дало полегшення. Дуже вдячна за допомогу і рекомендую як грамотного та небайдужого спеціаліста.
Сергій 04 Січень 2026
Олена 04 Жовтень 2025
Лікар ввічливий, уважний. Комфортні умови в клініці, мені сподобався візит до лікаря.
Ирина 02 Жовтень 2025
В этой клинике была первый раз. Врача выбирала по отзывам и не ошиблась. Выслушал не перебивая, не многословный но все по факту, ничего лишнего. Я очень довольна что не ошиблась в выборе врача.
Тетяна 26 Вересень 2025
Була вперше в цій клініці мені дуже все сподобалося. Ввічливі, культурні відреагують на питання відповідають, розмовляють культурно.
Олена 15 Червень 2025
Все дуже сподобалось, гарний спеціаліст.
Валерія 27 Березень 2025
Все пройшло добре, прийомом в принципі задоволена, дякую.
Діана 04 Липень 2021

Лікарі поблизу