Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Ціва Тетяна Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Ціва Тетяна Анатоліївна

Веде прийом дорослих і дітей від 6 років. Спостерігає і супроводжує хворих, які перенесли гострий інфаркт міокарда або хірургічне лікування серця. Для діагностики захворювань використовує методики ЕКГ-дослідження, добового моніторування артеріального тиску. Лікує аритмії серця, атеросклеротичну хворобу, інфаркт міокарда, ішемічну хворобу
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 59 відгуків

Сергій 28 Квітень 2026
Дуже уважний лікар, професійний. Таких лікарів ми ще не бачили, лікар дуже сподобався
Віктор 21 Квітень 2026
Любов 09 Березень 2026
Лікаря знаю не перший рік, лікарем задоволена
Ірина 09 Березень 2026
Мені все сподобалося на візиті. Лікар надала гарну консультацію, все добре пройшло.
Марина 19 Лютий 2026
Я дуже задоволена, якщо по п'ятибальній шкалі, то я оцінюю візит на десять балів. Мені дуже сподобалась лікарка, її підхід до мене, як до пацієнта, дякую, згодом звертатимусь повторно.
Ольга 09 Лютий 2026
Дуже гарний лікар, гарна і як людина. В неї золоті руки. Лікар дуже тямуча, тактична, толерантна, мені все дуже сподобалося.
Каріна 26 Січень 2026
Віталій 30 Грудень 2025
Все дуже добре, я Тетяною Анатолівною вже спілкуюсь десять років і краще неї для мене немає.
Орина 11 Грудень 2025
Олена 09 Грудень 2025
В цього лікаря я вже не вперше, задоволена візитом.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6

Лікарі поблизу