Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Маковійчук Ольга Василівна на Doc.ua

Відгуки про Маковійчук Ольга Василівна

Ольга Василівна має експертний рівень лікування патологій шийки матки. Спеціалізується на лікуванні та діагностичних дослідженнях щодо захворювань органів малого тазу у жінок, безпліддя, сучасних методах контрацепції та планування сім’ї. Володіє різноманітними методиками лікування патології шийки матки новітніми технологіями лазерної терапії та апаратом «Сургітрон»
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 137 відгуків

Марина 05 Травень 2026
Все пройшло чудово.
Христина 25 Квітень 2026
Лікар дуже привітний, дуже компетентний, все досконала і в найдрібніших деталях пояснив і розʼяснив. Прийом сподобався
Марія 13 Березень 2026
Все було чудово на консультації Лікар все чітко пояснила кожну деталь роз'яснила .Дуже сподобалось
Марія 04 Березень 2026
Ольга Василівна хороша лікарка, приємна у спілкуванні, гарно все мені пояснила, розповіла. Рекомендую
Олександра 21 Лютий 2026
Галина 19 Лютий 2026
Анастасія 09 Лютий 2026
Все було чудово на консультації. Мені сподобалось
Ольга 06 Лютий 2026
Консультація мені дуже сподобалась, Ольга Василівна дійсно дуже гарна лікарка, дуже уважна та дуже приємна, вона дуже детально все пояснила, провела діагностику, дякую.
Олена 06 Лютий 2026
Марія 23 Січень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11