Лікар Алерголог, Імунолог Корсунська Олеся Ігорівна на Doc.ua

Відгуки про Корсунська Олеся Ігорівна

Сфера професійної діяльності доктора Корсунської О. І. включає вивчення і корекцію проблем, пов'язаних з вторинним імунодефіцитом, супроводжуючим псоріазом, хронічним вірусним гепатитом В і С, рецидивні хронічні захворювання ЛОР-органів, шкіри, слизових оболонок і т. д.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 136 відгуків

Віолетта 03 Травень 2026
Анастасія 27 Квітень 2026
Лікарка дуже гарна, все дуже детально пояснила мені, на всі мої питання відповіла, порекомендувала лікування, назначила перелік аналізів, мені все дуже сподобалось, дякую.
Владислав 18 Квітень 2026
Ірина 17 Квітень 2026
Все пройшло добре, дякую.
Катерина 04 Квітень 2026
Все було добре. Лікар Олеся Ігорівна відповіла на всі мої питання надала мені поради щодо лікування. Сподобалось
Дмитро 31 Березень 2026
Спілкувалися з лікарем онлайн. Лікар все розповіла, пояснила, все було зрозуміло
Олена 24 Березень 2026
Спілкувалися онлайн, гарна робота лікаря, буду звертатися ще
Анастасія 18 Лютий 2026
Лікар дуже уважна, роздивилась результати аналізів, дала конструктивну відповідь, призначила лікування, в цілому я задоволена. Якщо у мене будуть додаткові питання чи звернення, лікар сказала що можна звертатись, якщо буде потрібно, то я звернусь
Вікторія 16 Лютий 2026
Ірина 10 Лютий 2026
Лікар спокійна, комфортно було на консультації. Лікар надала відповіді на усі запитання, які мене цікавили. Надала поради, призначила додаткові обстеження.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11