Дніпро
Лікар Мамолог, Флеболог, Хірург, Хірург-онколог Шептун Юрій Юрійович на Doc.ua
4.5

Відгуки про Шептун Юрій Юрійович

Шептун Юрій Юрійович — лікар із понад 21-річним досвідом у хірургії, судинній хірургії, онкохірургії та проктології. Має вищу медичну категорію та вчене звання кандидата медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту, сечової та жовчовидільної систем, судинних захворювань, проктологічних та гінекологічних патологій, а також захворювань молочних залоз. Володіє сучасними техніками ендоскопічної та рентгеноендоваскулярної хірургії. Активний учасник численних медичних конференцій в Україні та за кордоном.
4.5
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Вероніка 24 Березень 2025
Консультація пройшла успішно, лікар зробив висновок, прийом сподобався
Направлено до клініки
Людмила 21 Березень 2025
Доктор совсем не понравился. Доктор очень резкий, грубый, не умеет работать с клиентами, очень высокомерный, никогда больше к доктору не пойду.  Доктор выписал кучу лекарств, ничего по лекарствам не объяснил. Доктор не предупредил и сделал дополнительно диагностику, я заплатила больше, но за такие деньги я ничего не получила.
Нелуфар 18 Лютий 2022
Анна 10 Грудень 2021
Юрий Юрьевич очень хороший специалист, оперативно,  профессионально все сделал и дал рекомендации про дальнейшие действия. Нам очень понравился доктор
Ольга 12 Листопад 2021
Евгения 05 Серпень 2021
Анна 12 Травень 2021
Доктор приветливый и грамотный. Всё доступно объяснил.
Дмитрий 17 Лютий 2021

Лікарі поблизу