Лікар Мануальный терапевт, Невролог, Психотерапевт, Рефлексотерапевт, Сомнолог, Остеопат Кир'ян Віктор Іванович на Doc.ua
Невролог, психотерапевт, мануальный терапевт, має першу категорію, також займається голковколюванням, йогатерапіэю з метою лікування наслідків ушкоджень і захворювань нервової системи (інфекційно-запальних, травматичних, токсичних), вертеброгенної патології, захворювань периферичної нервової системи та ін. За допомогою екзистенціальної, раціональної і тілесно-орієнтованої психотерапії, коригує невротичні і психоневрологічні розлади.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 468 відгуків

Валерія 01 Листопад 2025
Дуже професійний лікар, уважно підійшов до нашої проблеми, все розпитав. Все що від лікаря залежало, все зробив, направив на обстеження для визначення остаточного діагнозу, все сподобалося на візиті.
Борис 31 Жовтень 2025
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Марія 14 Жовтень 2025
Наталія 10 Жовтень 2025
Все сподобалося на візиті, гарний лікар.
Тетяна 09 Жовтень 2025
Справжній професіонал своєї справи!
Марія 09 Жовтень 2025
Все сподобалося на візиті. Дякую
Віра 04 Жовтень 2025
Лікар чудовий фахівець. Ми задоволені візитом.
Данило 30 Вересень 2025
Світлана 26 Вересень 2025
Гарний професіональний лікар. Уважний. Рекомендую.
Людмила 08 Вересень 2025
Я очень довольна доктором, это единственный доктор, который мне уделил внимание и в отличие от других врачей, вник в проблему. Доктор очень внимательный, очень хорошо относится к пациентам. К доктору буду обращаться еще
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу