Віра Григорівна надає консультативні та лікувальні процедури дітям з різних питань неврології. Займається лікуванням епілепсії, розладів спектру аутизму, порушень сну, астенічних станів різного походження. Спеціалізується на проведенні ЕЕГ, в тому числі рутинної, в стані сну
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 78 відгуків
Михайло 17 Вересень 2024
Я задоволена консультацією, дякую.
Ілля 11 Серпень 2024
Під час онлайн консультації не було нічого, за що б хотілось знизити оцінку.
Данило 20 Червень 2024
Доктор ответила на все вопросы, подсказала что делать дальше, назначила курс лечения. Очень доволен онлайн консультацией.
Направлено до клініки
Яна 01 Червень 2024
Поверхностное обследование, диагноз установлен неверно. Нерекомендую.
01 Червень 2024
Візит у клініку
Мирон 02 Травень 2024
Ми задоволені консультацією цієї лікарки, на всі питання отримали відповіді, дякую.
Трофім 18 Квітень 2024
Дуже нам сподобалася консультація у цього лікаря. Все пройшло просто чудово.
Олена 15 Квітень 2024
Мирон 13 Лютий 2024
У нас була гостра ситуація яку потрібно було термінового вирішити, бо дитині було некомфортно. Мені не сподобалося, що лікар не дала ніяких рекомендацій з лікування і не назначила лікування на онлайн-консультації, рекомендувала додаткове обстеження.
Тимур 03 Лютий 2024
Хороший доктор, очень понятно, популярно всё объяснила - что, куда, к чему, зачем. До этого, были у другого врача, который на эти же результаты, много чего лишнего, странного на выписывал, а Вера Григорьевна чётко объяснила что нужно делать. Остались полностью довольны консультацией.