Світлана Робертовна займається проблемами жіночої репродуктивної системи, проводить консультаційну прийоми і діагностику, складає індивідуальні схеми лікування.
Лікар акушер-гінеколог жіночої консультації Міської лікарні №18 м. Дніпропетровськ. Лікар акушер - гінеколог гінекологічного відділення міської лікарні №7 за сумісництвом (2001)
Завідуюча жіночою консультацією Міської лікарні №18, Дніпропетровськ (2003)
Лікар акушер-гінеколог гінекологічного відділення Міської клінічної лікарні №7 (2019)
Освіта
Дніпропетровський медичний інститут (1993)
Інтернатура по гінекології на базі Дніпропетровської державної медичної академії (1995)
Курси
Курси «Репродуктивне здоров'я і контрацепція» на базі Дніпропетровської Державної медичної Академії, кафедра акушерства, гінекології та перинатології ФПО (2003)
Курси «Скринінг патології шийки матки» на базі Дніпропетровської державна медична академія, кафедра акушерства, гінекології та перинатології ФПО (2007)
Курси «Невідкладні стани в акушерстві та гінекології» на базі Дніпропетровської медичної академії МОЗ Ураїни (2011)
Курси «Перинатальна охорона плода» на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти (2017)
Учасник міжнародного форуму з сучасних проблем в акушерстві та гінекології, Київ (2018)
Учасник тренінгу «Кольпоскопія в діагностиці норми і патології шийки матки», Київ
Учасник школи-семінару «Гармонія гормонів основа здоров'я жінки», Київ
Учасник Міжнародного форуму з сучасних питань акушерства і гінекології, Київ