Дніпро
Лікар Невролог, Лікар функціональної діагностики Прядка Марія Олександрівна на Doc.ua

Відгуки про Прядка Марія Олександрівна

Марія Олександрівна спеціалізується на неврології. Лікар проводить обстеження пацієнтів за допомогою таких методів, як: комп'ютерна електроенцефалографія та електрокардіогарфія. Займається діагностикою і лікуванням гострих та хронічних порушень мозкового кровообігу, лікуванням шуму в голові, остеохондрозу, панічних атак тощо.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Єва 08 Грудень 2024
Мені дуже сподобалось те, що лікарка змогла знайти зі мною спільну мову, відповідно нам було дуже легко працювати разом, вона мені все детально пояснила, назначила мені необхідні ліки та сказала що можемо бути на зв'язку, тому якщо в мене виникнуть якісь питання, я зможу одразу  звертатись до неї, тож я дуже задоволена. Дякую!
Ольга 10 Березень 2024
 Все добре пройшло. Візит дуже сподобався і лікар теж. Лікар все доступно розказав, чітко відповів на усі мої запитання. Мені дуже сподобався цей лікар, лікар дуже хороший спеціаліст. Мене все задовольнило.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро