Дніпро
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Любченко  Оксана  Володимирівна на Doc.ua
4.0

Любченко Оксана Володимирівна

Лікар проводить УЗД черевної порожнини та нирок, лімфатичних вузлів, щитоподібної залози. Робить нейросонографію.
4.0
Відгуків
Освіта
  • 2020 - Харківський національний медичний університет, «Лікувальна справа».
  • 2020 - працювала в ОДКЛ м.Харків, медсестра.
  • 2022 - лікар-інтернет, КНП СОР ОДКЛ, Суми.
  • 2022 - медсестра, ДОКЛ ім. Мечникова, Дніпро.
  • 2022 - Харківська медична академія післядипломної освіти, «Педіатрія».
  • 2023 - лікар-педіатр, приватний медичний центр, Кропивницький.
  • 2023 - лікар-педіатр, Регіональний медичний центр родинного здоров'я, КП ДОР, Дніпро.
  • 2023 - лікар-педіатр, КНП КОР ОКДЛ, Кропивницький.
  • 2024 - Національний університет охорони здоров'я Украіни імені П.Л. Шупика, «Ультразвукова діагностика».
  • 2024 - лікар УЗД, Регіональний медичний центр родинного здоров'я, КП ДОР, Дніпро.
  • 2024 - початок роботи в «ОН Клінік Дніпро».
Курси
  • 2021 - семінар «Автозапальні захворювання. Підвищення обізнаності».
  • 2022 - семінар «Невідкладні стани в педіатрії», medvoice.
  • 2023 - ГО «Медична плаформа прогрес», семінар «Дитяча офтальмологія».
  • 2023 - ГО «Медична платформа прогрес», семінар «Дитяча гастроентерологія».
  • 2023 - майстер-клас «Професійна платформа», «УЗД для початківців Fast &Blue протокол».
  • 2024 - майстер-клас «Організація роботи та особливості надання допомоги у відділенні ЕМД при надзвичайних ситуаціях».
  • 2024 - «Tesimed» на базі Тернопільського національного медичного університету ім.І. Я.Горбачевського МОЗ України.
  • 2024 - майстер-клас «Менеджмент критичного постраждалого з травмою».
  • 2024 - «Tesimed» на базі Тернопільського національного медичного університету ім.І.Я.Горбачевського МОЗ України.
  • 2024 - симуляційний тренінг «Менеджмент критичного педіатричного пацієнта та розширені реанімаційні заходи у дітей».
  • 2024 - «Tesimed» на базі Тернопільського національного медичного університету ім.І, Я. Горбачевського МОЗ України
Послуги
  • УЗД черевної порожнини та нирок,
  • УЗД лімфатичних вузлів,
  • УЗД щитоподібної залози