Медичний директор ТОВ «Клініка «Довіра». З 1998 року по червень 2025 року працювала в міській дитячій лікарні на посадах лікаря педіатра, завідувачки педіатричним відділенням та медичного директора. Має тривалий досвід надання стаціонарної і амбулаторної допомоги дітям. Нагороджена грамотою Верховної ради України, численними грамотами департаментів охорони здоров’я міста та області.
Має наукові статті у співавторстві з співробітниками кафедри педіатрії 3 та неонатології та кафедри інфекційних хвороб Дніпровського державного медичного університету
Освіта
Вища (закінчила Дніпропетровську Державну медичну академію у 1997 році, отримала диплом з відзнакою за спеціальністю педіатрія).
У 1998 році закінчила інтернатуру зі спеціальності педіатрія.
У 2011 році пройшла спеціалізацію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».
У 2025 році пройшла спеціалізацію зі спеціальності «Дитячі інфекційні хвороби».
Курси
Згідно вимогам МОЗ України щорічне навчання на курсах тематичного удосконалення, тренінгах і семінарах.
Останні курси тематичного удосконалення - лютий 2025 «Інфузійна терапія у дітей», Дніпровський державний медичний університет.
Червень 2025 – «Актуальні питання організації та надання паліативної і хоспісної допомоги дітям», Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Щупика.
Участь в асоціаціях
Консультація повторна
Консультація онлайн
Огляд перед вакцинацією
Школа для майбутніх батьків
Консультація з питань грудного вигодовування
Спостереження за здоровою дитиною
Розшифровка даних додаткових досліджень
Призначення плану обстеження та лікування найпоширеніших хвороб дитячого віку та дитячих інфекційних хвороб