Дніпро
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Сімейний лікар Мирон Ліля Петрівна на Doc.ua
4.1

Мирон Ліля Петрівна

Лікар другої категорії
Мирон Лілія Петрівна — лікар загальної практики, сімейний лікар з другою категорією. Має 11 років досвіду, працюючи з пацієнтами різного віку, зосереджується на формуванні здорового способу життя, профілактиці та лікуванні широкого спектру захворювань. Лілія Петрівна має високі навички в організації первинної медичної допомоги, профілактичних оглядах, невідкладній допомозі, диспансерному нагляді та медико-соціальній роботі. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні, медичній реабілітації та паліативній допомозі. Освіта та кар'єра: Закінчила Дніпропетровську державну медичну академію, пройшла інтернатуру в Одеському національному медичному університеті. Працювала у різних медичних установах, активно займалася санітарно-просвітницькою діяльністю. Поглибила знання у педіатрії, веденні фізіологічної вагітності та сучасних підходах до діагностики захворювань. Має сертифікати й учасництво в численних національних і міжнародних наукових заходах та асоціаціях, зокрема є членом Асоціації превентивної та антиейджинг медицини. Постійно підвищує кваліфікацію на конференціях, тренінгах та семінарах, серед яких «Школа педіатрії», конференції з кардіології, педіатрії, та психічного здоров'я. Лілія Петрівна дотримується принципів доказової медицини та забезпечує всебічний підхід до здоров'я пацієнтів, завжди орієнтуючись на їх потреби та найвищі стандарти медичної допомоги.
4.1
Відгуків
Освіта
  • 2011 р. - закінчила Днiпропетровську державну медичну академiю, отримала повну вищу освіту за спецiальнiстю «Лікувальна справа» та здобула кваліфікацію лікаря
  • З 01.08.2011р. по 31.07.2013р. Факультет післядипломної освіти ОНМедУ (Миколаївський філіал) за спеціалізацією «загальна практика-сімейна медицина» на базі Миколаївської обласної лікарні
Курси
  • 2016 р. на базі кафедри педіатрії 3 та неонатології ДЗ «ДМА МОЗ України» курси по циклу ТУ «Інтегроване ведення хвороб дитячого віку».
  • 12.2017 року отримала 2 категорію за спеціальністю «лікар загальної практики-сімейної медицини»
  • 02-23.02.2018 – проходження циклу удосконалення ТУ «Ведення фізіологічної вагітності» на Базі ДЗ «ДМА МОЗ України» кафедра акушерства та гінекології та перинатології ФПО
  • З 2019 року – дійсний член АСОЦІАЦІЇ ПРЕВЕНТИВНОЇ ТА АНТИЕЙДЖИНГ МЕДИЦИНИ. Мета діяльності Асоціації – продовження тривалості і збільшення якості життя населення України.
  • 02-14.02.2020 - проходження циклу удосконалення ТУ «Сучасні підходи до діагностики та лікування захворювань стравоходу, шлунку та ЦДПК» на базі ДЗ «ДМА МОЗ України» ФПО
  • 05.2020 - брала участь в роботі майстер-курсу «PedSMARTО nline. Про що плачуть діти?»
  • 06.2020 - брала участь у Всеукраїнському міждисциплінарному симпозіумі «Pain Control мистецтво контролювати біль»
  • 09-06.09.2020 - участь у роботі II міжнародного конгрессу з акредитацією ACCME PRIME Pediatrics 2020.
  • 04.2020 -прослухала курс лекцій в рамках кардіологічної онлайн-конференції «Артеріальна гіпертензія» від Національного наукового центру  ІНСТИТУТУ КАРДІОЛОГІЇ імені М.Д.Стражеска
  • 04-26.04.20 – участь у роботі I Міжнародного онлайн конгресу з акредитацією ACCME «ПАНДЕМІЯ STOP!»
  • 04.2020 - брала участь у роботі онлайн-семінару «Практична педіатрія під час пандемії»
  • З 2021 р активний учасник Групи рівних для лікарів Первинної медичної допомоги від Україно-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти», який реалізується в Україні Швейцарським інститутом тропічного і громадського здоров’я ( SwissSDC) у співпраці з МОЗ України.
  • 2021 р- Has partaken in the Intenational medical scientific and practical congress «Ukrainian medicine is an European choice»
  • 2023 р – пройшла тренінг mhGAPвід ГО «Проліска» за підтримки проекту «Психічне здоров’я для України»
  • 2023 р –курси з ТУ на тему; «Організація процесу надання послуги «Паліативна допомога» у закладі охорони здоров’я»
  • 2024 р – брала участь у майстер-класі « Комплексні підходи до ведення пацієнтів з фантомним болем», «Антидепресанти міфи та реальності», конференції: «XIV Академічна школа педіатрії», науково-практичній конференції «ХАРЧУВАННЯ. ЗДОРОВ'Я. ДОВГОЛІТТЯ», конференція «PRO FAMILY 2024», «Суглобовий синдром: що, як  і чим?», «Поліомієліт та неполіомієлітні ентеровірусні захворювання у дітей. Диференційна діагностика, лікування та профілактика»
  • Щороку численні участі у наукових з'їздах, конференціях, семінарах, такі як: «PЕDSMARТ», «PRIMEPediatrics», «Педіатричні читання», «Практична педіатрія від А до Я», «I Family DOCCongress», «Мистецтво лікування» післядипломний курс професійного вдосконалення, семінари та майстер-класи  PROGRESS PLATFORM, «Академія сімейного лікаря»
Послуги
  • організація та надання консультацій щодо формування здорового способу життя та профілактики захворюваності населення;
  • застосування методів профілактики, діагностики, лікування, медичної реабілітації та лікарських засобів відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров'я пацієнтам усіх вікових груп,
  • раннє виявлення захворювань, своєчасне амбулаторне обстеження і лікування пацієнтів відповідно до медичних показань;
  • організація та надання первинної лікарської медичної допомоги в амбулаторних умовах пацієнтам усіх вікових груп
  • організація та надання елементів екстреної медичної допомоги, елементів паліативної допомоги та елементів медичної реабілітації за медичними показаннями у порядку, визначеному законодавством у сфері охорони здоров'я;
  • організація та надання невідкладної медичної допомоги на первинному рівні;
  • забезпечення безперервності всіх видів медичної допомоги з урахуванням потреб пацієнта шляхом направлення для отримання екстреної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги, паліативної допомоги та медичної реабілітації за медичними показаннями у порядку, визначеному центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони здоров'я;
  • організація та здійснення профілактичних медичних оглядів;
  • консультативна допомога сім'ям з питань щеплення, годування дітей, їх виховання, підготовки до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, поведінки, психології, гігієни, соціальних, медичних і статевих сторін сімейного життя;
  • забезпечення взяття та ведення обліку пацієнтів, які підлягають диспансеризації, забезпечення динамічного спостереження за станом їх здоров'я та проведення лікувально-оздоровчих заходів;
  • здійснення розробки індивідуальних программ обстеження та спостереження за здоров'ям пацієнта;
  • здійснення оцінки індивідуальних ризиків інфекційних, неінфекційних та соціальнонебезпечних захворювань;
  • організація проведення профілактичних щеплень відповідно до чинного законодавства;
  • медико-соціальна робота: проведення медичної експертизи тимчасової втрати працездатності, направлення пацієнтів з ознаками стійкої втрати працездатностіна медико-соціальну експертизу, видача різних видів довідок у межах своєї кваліфікації
  • постійне удосконалення свого професійного рівня;

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро