Мирон Лілія Петрівна — лікар загальної практики, сімейний лікар з другою категорією. Має 11 років досвіду, працюючи з пацієнтами різного віку, зосереджується на формуванні здорового способу життя, профілактиці та лікуванні широкого спектру захворювань. Лілія Петрівна має високі навички в організації первинної медичної допомоги, профілактичних оглядах, невідкладній допомозі, диспансерному нагляді та медико-соціальній роботі. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні, медичній реабілітації та паліативній допомозі.
Освіта та кар'єра: Закінчила Дніпропетровську державну медичну академію, пройшла інтернатуру в Одеському національному медичному університеті. Працювала у різних медичних установах, активно займалася санітарно-просвітницькою діяльністю. Поглибила знання у педіатрії, веденні фізіологічної вагітності та сучасних підходах до діагностики захворювань. Має сертифікати й учасництво в численних національних і міжнародних наукових заходах та асоціаціях, зокрема є членом Асоціації превентивної та антиейджинг медицини. Постійно підвищує кваліфікацію на конференціях, тренінгах та семінарах, серед яких «Школа педіатрії», конференції з кардіології, педіатрії, та психічного здоров'я. Лілія Петрівна дотримується принципів доказової медицини та забезпечує всебічний підхід до здоров'я пацієнтів, завжди орієнтуючись на їх потреби та найвищі стандарти медичної допомоги.
2011 р. - закінчила Днiпропетровську державну медичну академiю, отримала повну вищу освіту за спецiальнiстю «Лікувальна справа» та здобула кваліфікацію лікаря
З 01.08.2011р. по 31.07.2013р. Факультет післядипломної освіти ОНМедУ (Миколаївський філіал) за спеціалізацією «загальна практика-сімейна медицина» на базі Миколаївської обласної лікарні
Курси
2016 р. на базі кафедри педіатрії 3 та неонатології ДЗ «ДМА МОЗ України» курси по циклу ТУ «Інтегроване ведення хвороб дитячого віку».
12.2017 року отримала 2 категорію за спеціальністю «лікар загальної практики-сімейної медицини»
02-23.02.2018 – проходження циклу удосконалення ТУ «Ведення фізіологічної вагітності» на Базі ДЗ «ДМА МОЗ України» кафедра акушерства та гінекології та перинатології ФПО
З 2019 року – дійсний член АСОЦІАЦІЇ ПРЕВЕНТИВНОЇ ТА АНТИЕЙДЖИНГ МЕДИЦИНИ. Мета діяльності Асоціації – продовження тривалості і збільшення якості життя населення України.
02-14.02.2020 - проходження циклу удосконалення ТУ «Сучасні підходи до діагностики та лікування захворювань стравоходу, шлунку та ЦДПК» на базі ДЗ «ДМА МОЗ України» ФПО
05.2020 - брала участь в роботі майстер-курсу «PedSMARTО nline. Про що плачуть діти?»
06.2020 - брала участь у Всеукраїнському міждисциплінарному симпозіумі «Pain Control мистецтво контролювати біль»
09-06.09.2020 - участь у роботі II міжнародного конгрессу з акредитацією ACCME PRIME Pediatrics 2020.
04.2020 -прослухала курс лекцій в рамках кардіологічної онлайн-конференції «Артеріальна гіпертензія» від Національного наукового центру ІНСТИТУТУ КАРДІОЛОГІЇ імені М.Д.Стражеска
04-26.04.20 – участь у роботі I Міжнародного онлайн конгресу з акредитацією ACCME «ПАНДЕМІЯ STOP!»
04.2020 - брала участь у роботі онлайн-семінару «Практична педіатрія під час пандемії»
З 2021 р активний учасник Групи рівних для лікарів Первинної медичної допомоги від Україно-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти», який реалізується в Україні Швейцарським інститутом тропічного і громадського здоров’я ( SwissSDC) у співпраці з МОЗ України.
2021 р- Has partaken in the Intenational medical scientific and practical congress «Ukrainian medicine is an European choice»
2023 р – пройшла тренінг mhGAPвід ГО «Проліска» за підтримки проекту «Психічне здоров’я для України»
2023 р –курси з ТУ на тему; «Організація процесу надання послуги «Паліативна допомога» у закладі охорони здоров’я»
2024 р – брала участь у майстер-класі « Комплексні підходи до ведення пацієнтів з фантомним болем», «Антидепресанти міфи та реальності», конференції: «XIV Академічна школа педіатрії», науково-практичній конференції «ХАРЧУВАННЯ. ЗДОРОВ'Я. ДОВГОЛІТТЯ», конференція «PRO FAMILY 2024», «Суглобовий синдром: що, як і чим?», «Поліомієліт та неполіомієлітні ентеровірусні захворювання у дітей. Диференційна діагностика, лікування та профілактика»
Щороку численні участі у наукових з'їздах, конференціях, семінарах, такі як: «PЕDSMARТ», «PRIMEPediatrics», «Педіатричні читання», «Практична педіатрія від А до Я», «I Family DOCCongress», «Мистецтво лікування» післядипломний курс професійного вдосконалення, семінари та майстер-класи PROGRESS PLATFORM, «Академія сімейного лікаря»
Послуги
організація та надання консультацій щодо формування здорового способу життя та профілактики захворюваності населення;
застосування методів профілактики, діагностики, лікування, медичної реабілітації та лікарських засобів відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров'я пацієнтам усіх вікових груп,
раннє виявлення захворювань, своєчасне амбулаторне обстеження і лікування пацієнтів відповідно до медичних показань;
організація та надання первинної лікарської медичної допомоги в амбулаторних умовах пацієнтам усіх вікових груп
організація та надання елементів екстреної медичної допомоги, елементів паліативної допомоги та елементів медичної реабілітації за медичними показаннями у порядку, визначеному законодавством у сфері охорони здоров'я;
організація та надання невідкладної медичної допомоги на первинному рівні;
забезпечення безперервності всіх видів медичної допомоги з урахуванням потреб пацієнта шляхом направлення для отримання екстреної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги, паліативної допомоги та медичної реабілітації за медичними показаннями у порядку, визначеному центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони здоров'я;
організація та здійснення профілактичних медичних оглядів;
консультативна допомога сім'ям з питань щеплення, годування дітей, їх виховання, підготовки до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, поведінки, психології, гігієни, соціальних, медичних і статевих сторін сімейного життя;
забезпечення взяття та ведення обліку пацієнтів, які підлягають диспансеризації, забезпечення динамічного спостереження за станом їх здоров'я та проведення лікувально-оздоровчих заходів;
здійснення розробки індивідуальних программ обстеження та спостереження за здоров'ям пацієнта;
здійснення оцінки індивідуальних ризиків інфекційних, неінфекційних та соціальнонебезпечних захворювань;
організація проведення профілактичних щеплень відповідно до чинного законодавства;
медико-соціальна робота: проведення медичної експертизи тимчасової втрати працездатності, направлення пацієнтів з ознаками стійкої втрати працездатностіна медико-соціальну експертизу, видача різних видів довідок у межах своєї кваліфікації