Лікар Ендокринолог Пастарус Лариса  Миколаївна на Doc.ua
4.8

Відгуки про Пастарус Лариса Миколаївна

Займається діагностикою та лікуванням цукрового діабету та його ускладнень, тиреотоксикозу, гіпотиреозу, токсичного зобу, хвороби Іценко-Кушинга, синдрому Штейна-Левенталя, ендокринного безпліддя у чоловіків і жінок, порушень менструального циклу та інших захворювань ендокринної системи
4.8
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 13 відгуків

Наталiя 18 Серпень 2025
Лікаря знаю багато років. Лариса Миколаївна висококваліфікований лікар, вона своєчасно поставила мені вірний діагноз, тому завжди консультуюсь тільки у неї. Щиро дякую лікарю за отримані поради.
Анастасія 14 Липень 2025
Все дуже сподобалося на візиті, дякую.
Диана 29 Квітень 2025
Прием прошел супер! Все было быстро, качественно. Все, что я хотела получить от приема, я получила, все узнала, мне все понравилось
Анастасія 24 Лютий 2024
Лікарка уважна, вислухала мене, детально вивчила питання, з якими я звернулася, все роз'яснила, надала поради, я задоволена, дякую.
Наталя 13 Жовтень 2023
Яна 14 Листопад 2022
Лариса Николаевна хорошо проконсультировала, все разобрала до мельчайших подробностей,  рассказала, понятно и доступно.
Направлено до клініки
Олег 22 Вересень 2022
Анна 01 Серпень 2022
Тетяна 14 Червень 2021
Тетяна 12 Квітень 2021
Лариса Миколаївна дуже хороший лікар! Уважна, точна, без зайвого. Я дуже задоволена прийомом
1 2
Показати ще 3 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро