Дніпро
Лікар Ендокринолог Бакчінова Ірина Петрівна на Doc.ua

Відгуки про Бакчінова Ірина Петрівна

Лікар другої категорії
Ірина Петрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи. Займається лікуванням ожиріння, порушень обміну речовин, цукрового діабету, гіпотиреозу і ін. Веде вагітних з ендокринною патологією. Консультує пацієнтів при підготовці до оперативних втручань і після операцій
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 41 відгук

Констянтин 02 Листопад 2024
Елла 22 Жовтень 2024
Дуже сподобалось.
Анастасія 02 Жовтень 2024
Гарний лікар, все сподобалось.
Наталія 21 Вересень 2024
Чудовий лікар.
Віолета 16 Серпень 2024
 Дуже граний лікар, сподобалася консультація. Все пройшло дійсно чудово, лікар прекрасний спеціаліст.
Оксана 16 Серпень 2024
Карина 14 Серпень 2024
Мені саама лікарка дуже сподобалась, не казала, не призначала нічого зайвого, усе по факту.
Тахір 26 Липень 2024
Консультація пройшла чудово. Лікар усе доступно пояснила, надала багато корисних порад, стосовно нашої проблеми. Залишилося максимально позитивне враження, після цієї консультації. Нам дуже все сподобалося.
Ольга 02 Липень 2024
Дуже  компетентна, дуже добра лікарка, надала дуже гарну онлайн консультацію. Планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Юлія 23 Квітень 2024
Мені дуже сподобався цей спеціаліст. Лікар надав хорошу консультацію, пояснив усе доступно, стосовно моєї проблеми. Після проходження додаткових обслідувань, повернуся ще раз обов'язково до цього спеціаліста за консультацією.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу