Лікар Гастроентеролог, Терапевт Зав'ялова Ірина Юріївна на Doc.ua

Відгуки про Зав'ялова Ірина Юріївна

Лікар терапевт-гастроентеролог вищої категорії Зав'ялова Ірина Юріївна має великий досвід роботи, проводить лікування захворювань органів дихальної системи, захворювання органів сечовидільної системи, а так само веде прийом вікових пацієнтів
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 178 відгуків

Інесса 11 Липень 2025
Залишилася задоволена роботою цього лікаря. Візит пройшов дійсно добре.
Юлия 09 Липень 2025
Мне очень понравилась консультация у доктора, Ирина Юрьевна подробно все рассказала о моей проблеме, провела внимательно осмотр и пальпацию брюшной полости, назначила препараты. Прием понравился, планирую обратиться к доктору на следующий прием
Ірина 04 Липень 2025
Єлизавета 04 Червень 2025
Прийом у лікаря сподобався, лікар дійсно знає свою справу, чітко і зрозуміла все розповіла, призначила лікування, буду лікуватися. Візитом до лікаря залишилась задоволена
Галина 16 Травень 2025
Ирина Юрьевна грамотная женщина, мне она очень понравилась как человек и как специалист, хорошо меня обследовала. Я осталась очень довольна визитом
Тетяна 25 Березень 2025
Мені все дуже сподобалось, я задоволена візитом, дуже гарна клініка, Ірина Юріївна чудовий та приємний спеціаліст, дуже ввічлива та чемна, дуже гарно ставиться до пацієнтів.
Валентина 12 Березень 2025
Дуже чудовий лікар, прийом сподобався. Лікар дала чіткі відповіді, переконала нас що немає серйозних проблем, показала динаміку покращились показники в дослідженнях які ми здавали. Лікар призначила курс лікування, провела ретельний огляд пацієнтки. Лікаря нам рекомендували знайомі, лікарем ми дуже задоволені
Діна 04 Березень 2025
Прийом пройшов добре, дякую.
Анна 03 Березень 2025
Візат відбувся, все пройшло добре. Велике дякую.
Анонім 07 Лютий 2025
Лікарка грамотна, первинне спілкування та консультація мене влаштувала, сподіваюся на позитивний ефект від призначеного лікування.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу