Євген Семенович - досвідчений фахівець, який володіє передовими технологіями терапії хвороб прямої кишки. За останні 4 роки їм було успішно проведено 500 малоінвазивних втручань з лікування геморою (II-IV ступеня) з використанням інноваційної методики HAL / RAR.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 116 відгуків
Давид 30 Листопад 2024
Замечательный врач с большим опытом, все наглядно рассказал и показал, прошло все быстро и безболезненно, очень долго откладывал визит из-за страха, но больше боялся чем оно есть на самом деле. Всем рекомендую Евгения Семёновича.
Ірина 02 Листопад 2024
Павлов чудовий лікар! Дуже нервувала перед консультацією, але коли лікар починає бесіду, все хвилювання як рукою знімає. Хоча проблема, з якою приходять дуже некомфортна, атмосфера невимушена і дружня, вам буквально прочитають лекцію з картинками, ви будете розуміти як там все працює, чому і як виникає проблема і що з цим всім робити
Любов 17 Вересень 2024
Лікар дуже хороший фахівець, усе розповів, показав, оглянув, порадив. Я задоволена візитом.
Артем 13 Серпень 2024
Денис 30 Липень 2024
Візит добре пройшов, я задоволений, дякую.
Юрій 25 Червень 2024
Дуже хороший лікар!
Наталія 15 Червень 2024
Лікар уважний, всю інформацію надав чітко, все, що я хотіла, я дізналася. Прийом сподобався
Направлено до клініки
Катерина 04 Червень 2024
Доктор проигнорировал мою проблему с которой обращалась к нему, обратил внимание на другое, на то что ненужно было.
Руслан 04 Травень 2024
Врач очень вежливый, добрый и деликатный. Всё прошло достаточно комфортно.
Олександр 02 Травень 2024
Візит пройшов чудово. Лікар дійсно фахівець вищого класу.