Дніпро
Лікар Ортопед-травматолог Ліфаренко Євгеній Леонідович на Doc.ua

Відгуки про Ліфаренко Євгеній Леонідович

Спеціаліст допомагає пацієнтам із патологіями: переломи кісток кінцівок та їх наслідки, вивихи суглобів кінцівок, остеоартроз суглобів (деформуючий артроз), артрит суглобів, деформація стопи, галюксвальгус, остеохондроз хребта, міжхребцеві грижі, вкорочення кінцівок, звичний вивих плеча, хрускіт у суглобах, епікондиліт, свіжий та застарілий розрив сухожилля, сколіоз
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 122 відгуки

Світлана 10 Квітень 2025
Знаю цього лікаря уже дуже давно. Конкретно записувалася на візит саме до цього фахівця. Євгеній Леонідович насправді дуже хороший лікар.
Дмитро 27 Березень 2025
Задоволений прийомом, все добре, дякую.
Анна 18 Березень 2025
Я дуже задоволена, дякую, прийом мені сподобався, все добре.
Олег 28 Лютий 2025
Ольга 31 Січень 2025
Я дуже задоволена консультацією, сподіваюся на подальшу співпрацю з лікарем, дякую!
Направлено до клініки
Сергій 25 Січень 2025
Ми звикли до іншого сервісу, якщо ми працюємо на платній основі з лікарями, то маємо отримати гарний сервіс. Хотілось би, щоб лікар працював з загальними програмами, які підключені до загальної системи охорони здоровʼя, де твоя історія хвороби автоматично підтягується і можна ознайомитися, в приватному кабінеті лікаря такого сервісу немає. Висновок по діагнозу лікар написав від руки, дуже незрозумілий почерк, і що там було написано ми не зрозуміли. Прийом у лікаря був не на висоті
Віталій 25 Грудень 2024
Візит сподобався, все добре, не маю зауважень. Дякую.
Іван 17 Грудень 2024
Отримав гарну консультація, призначення щодо лікування, все добре, я задоволений візитом до цього лікаря.
Давид 25 Листопад 2024
Лікар швидко та головне якісно поставив діагноз). Дуже задоволений).
Ліна 12 Листопад 2024
Всі необхідні рекомендації отримала від лікаря.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу